MOOORNING GIRLS.

Dagens tänkvärda.

Morning girls!

Hoppas att du har sovit gott min fina bloggvän och att du vaknat full av positiv energi!?  Tänk på att flytta tankarna mot positiva ting så fort som de negativa tankarna har lust att ta över och fokusera på saker som gör dig G.L.A.D.

Här i Casa Gizmolina så väckte lilla J mig prick kl.07 idag och egentligen var det lika bra för jag har, minst sagt, en hel del att ta tag i och! Johanna vill gå till AKS  så det passar ju helt utmärkt!  Och nu kommer hon att börja på en ny avdelning så det är ju lite spännande.

Uuuunderbar kjol !

Nu kör vi o.n.s.d.a.g.!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MOOORNING GIRLS.”

 1. katta says:

  Har varit på sunwing bangtao bay 3 ggr o ska nu boka igen…
  Nu undrar jag om du varit på sunwing kamala?? Läser kommentarer att vissa tycker där är fräschare men är rädd att byta då man varit så nöjd;-)
  Ha det gott!
  /K

  • gizmolina says:

   Oh yes, jag och Johanna bodde på Sunwing Kamala då det var helt nybyggt och har även varit på besök där efter det. Precis som du skriver så är det så klart mycket fräschare för det är ju SÅ mycket nyare men personligen föredrar jag Bangtao. Orsak ? Miniland ligger centrerat på mitten och är utomhus (lätt för Johanna att springa fram & tillbaka själv till / från då jag ligger vid poolen) , La Tasca / poolområdet / showbar har underbar havsutsikt (love, love, love it!) och det känns helt enkelt lite mer exotiskt. Så – just precis därför fortsätter vi att vända tillbaka till Bangtao. Men ! jag har också vänner som bytt till Kamala och de är super nöjda ! Lycka till med reseplanerandet ! Kram ! 🙂

 2. Reidun says:

  Ha en fin onsdag med dine gjøremål. Du gav meg positiv energi ved å lese dine ord i dag og det trengte jeg virkelig.

  • gizmolina says:

   Tusen tack fina du ! 🙂 Vad härligt att mina ord lyste upp din dag, får erkänna att de lyser upp min också (skriver många av mina tänkvärda som reminder till mig själv…). Njut din dag och fånga de lyckliga stunderna ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *