Morgon trött prinsessa.

Allmänt

Mitt hjärta är verkligen en morgontrött liten tjej 🙂

Idag vaknade jag för första gången på läääänge före henne, 7.45, och hon vaknade strax efter, vid 8. Då fick hon mat också låg vi och super myste i stora sängen och efter en stund gav jag henne en till flaska (nuförtiden räcker det inte med 1 babypluss på morgon, hon vill ha 2…) och då somnade hon om igen sötisen och då var kl. 9.30. Det lockade mig jätte mycket att fortsätta sova själv också men så insåg jag LYXEN i att få ta en dusch i lugn och ro så jag valde det istället 🙂

Nu ska jag torka håret och mysa med blader, sån morgontid är LYX för mig! 🙂

Kom på att jag glömt att tipsa om att Steen & Ström startar SALG idag! Och det för föresten IC-Companys i Bogstadveien också och skobutiken Corso Como startar i juli. Så då vet ni det! 🙂  Men vi ses inte där för jag är super dålig på att gå  på salg, tycker det är så rörigt i butikerna då… Jag väntar på höstnyheterna nu jag!! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *