Morgon trött sessa..

Allmänt

168397-212

Mitt hjärta somnade vid 19.30 igår men vaknade sen några gånger första timmarna och var ledsen. Tror att hon drömmer otäcka drömmar stackars liten… Jag strök henne över pannan och gav henne mer mat och 3:e gången hon vaknade satte jag mig vid sidan av sängen och sjöng "bä bä lilla lamm" och då somnade hon gott… 🙂

Själv satte jag mig då för att se "The Holiday", gjorde sen ett stopp i filmen för att se "Go kväll Norge" men vad händer? Jo – jag somnar och vaknar strax före JIG kom innanför dörren kl. 01… Hade varit sååå mycket skönare att sova i sängen men soffan är riktigt riktigt skön den också 🙂 Sen är det ju inte helt bra att somna med massa tända ljus heller… hmm…

När jag väl lagt mig i sängen hade jag svårt att somna om..  men fick sen sova till 06.30 då sessan vaknade! Hon sov HEEEELA natten för 3:e gången ever!! Tjohooooo!!! 🙂

Det är de gånger hon fått flaska med baby pluss 2 gånger mellan kl. 19 & 24 som hon sovit hela natten så trixet är uppenbarligen helt enkelt att fylla henne med så mycket mat som det bara är tekniskt möjligt 😉

Nu har vi legat och myyyyst i sängen över 1 timme och är nu i vardagsrummet. Sessan har  nästan rullar in sig själv under soff bordet och är såååååå trött….

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *