Morgondagens samtalsämne: Juryn!


Bild från TV4. Det är ju lite coolt att Andreas till vänster och Laila i mitten varit gifta..

TACK för alla kommentarer om Idol, det är så kul att höra vad ni tycker ! och så här tycker jag:

Först saknade jag den förra juryn….. men!  – sen kom jag fram till att jag tycker att nya juryn var super proffsiga! Det känns som att de har stenkoll och mixen av killarna och snygga tjejen gör sig bra i TV tycker jag. Sen kan jag hålla med om att han längst till höger, Anders, gärna slängde iväg vilka han jobbat med men vem skulle inte gjort det om man jobbat med så stora stjärnor som han har ? 😉

Jag gillade det jag såg och jag ser fram emot fortsättningen imorgon ! 🙂 Men – jag SAKNAR Gynning & Berg, fasiken att de inte är med längre… de piffade upp stämningen med sin närvaro tycker jag.

P.S har en feeling av att juryn blir morgondagens samtalsämne nr. 1 i media 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Morgondagens samtalsämne: Juryn!”

 1. Jag gillade dem !

  / En tjej i storstan

 2. Jessica says:

  Gillade oxå nya juryn,de satte lite extra krydda på programmet igen 🙂

  Hade varit kul att se Gynning och Berg i en kombination tillsammans med Peter Jidhe,gillar honom oxå 😉

  Håller mina tummar stenhårt för att Johanna mår bättre idag och att ni fått lite sömn i natt,det är så jobbigt när de blir så sjuka 🙁

  ((Kram))

 3. Vi verkar ha liknande åsikter om nya juryn. 🙂

 4. Ulrica says:

  Visst var nya juryn bra! Fokus på "artisterna" och inte den gamla juryns inbördes rivalitet!

  Saknar oxå Gynning & Berg, de var ju toppen!

 5. Pethra says:

  Äntligen en ny och proffsig jury. De här vet vad de pratar om, de jobbar dagligen med några av världens kändaste artister och varför ska man hålla tyst om det? De är proffs jämfört med den gamla juryn som kändes mest bittra och omoderna i slutet. Den här trion kommer med största sannolikhet att plocka fram de bästa finalisterna i Sveriges historia och förmodligen står det 2 finalister som förtjänar att vinna Idol i slutändan. 2 finalister som är inget annat än just riktiga artister som kommer kunna slå utomlands och inte bara synas och höras till och från under ett par år här hemma.

  Hoppas Johanna mår bättre idag, om inte så hoppas jag att ni får en mysig dag, det hoppas jag i och för sig annars också. :o)

 6. Ingrid says:

  Verkar som att jag inte är av samma åsikt här som alla andra, jag tyckte att hela den nya juryn mest koncentrerade sig på dem själva, vad de gjort innan och det faktum att två av dem varit gifta med varandra innan. Jag tyckte att alldeles för lite fokus lades på de som kom in på audition. Men smaken är ju som baken 🙂

 7. agnes says:

  det är jätte kul med i dol tycker jag med clabbe var roligast tycker jag HAHAHAHAH 😀

  kommentera gärna min blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *