Morgonens happening del. 2.

168397-2720
Här är vi utanför clubhuset (vid entren till resorten) runt kl. 8 på morgon.

Phuket kl. 22.15, fredag kväll.

Så här fick vi sitta då "mediet" satte de röda prickarna i våra pannor. Ni hittar mig och Johanna i mitten av bilden (framför han i röda kläder) men det är föresten bara Johanna som syns i sin lilla hatt..

Johanna blev jätte rädd då han skulle sätta pricken på henne och började gråta och det var ju inte så konstigt för mannen såg faktiskt riktigt läskig ut 😉

Mannen i flintstone kläder (jamen visst är det likt?!) rabblade massa ramsor heeeela tiden och hans rödklädda medhjälpare slog i trummor och bar fram en massa saker till honom hela tiden. Sen var det några som fick en tunna med vatten över sig och andra som bar fram rökelser till "andehusen".


Här sitter han och velsignar en massa små figurer. Lägg märke till all frukt i bakgrunden! den velsignade han också precis på slutet också delades frukten ut till oss som deltog.

När "mediumet" var klar med sin velsignelse så satt plötsligt 9 orangeklädda munkar inne i receptionen i clubhuset. De satt och bad högt i ca 2 timmar och sedan avslutades deras velsignelse av själva resorten och personalen etc med en lunch.

Tänk så olika religioner vi har i världen!


Kolla in alla blommor som de dekorerat "andehuset" med! Helt fantastiskt! 🙂

Detta var som sagt en helt speciell händelse att få vara med om och jag misstänker som jag skrev tidigare att det var "once in a lifetime" 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Morgonens happening del. 2.”

  1. Visst är det spännande att få uppleva andras religioner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *