Morgongymnastik?


Tack kära moster för alla underbara bilder du mejlat mig 🙂 Bilden är från förra söndagsmorgonen.

Den här härliga bilden på min sötnos och min mosters man Anders fick mig att tänka på morgongymnastik… 🙂 Gör du det ?  Vi köpte en riktigt bra motionscykel strax efter att Johanna föddes för då inbillade jag mig att jag skulle sitta och cykla bort mina "mammakilon" när jag såg på "Dr.Phil" och andra spännande program då Johanna sov.

Hur det gick med det? Cykeln står (i princip) helt ovanvänd inne på vårt sovrum och det hänger så mycket kläder på den att den knappt syns 😉

Nu har Johanna precis kommit upp ur badet här och hon är verkligen inte i form idag, super förkyld, så detta blir en innedag med med massor av mys.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Morgongymnastik?”

 1. Johanna says:

  God morgon i stugan ! Jag tänkte fråga lite om dina extensions.Tycker att du blev jättefin såklart – men jag undrar om du fortfarande kan sätta upp håret i knut tex. ? Syns de där plättarna som man fäster håret på ? Hur länge kan man ha dom ? Sliter det på håret ? En väninna har hårförlängning men hon har sytt fast några rader med hår i en fläta i hårbotten och det ser inte naturligt ut alls,hon måste ha håret uppsatt hela tiden,och jag vill ju kunna ha det utsläppt.Sista frågan ! Hur mycket kostar det ung. ? Hoppas du har tid att svara ! Tack för en blogg full av inspiration ! Kram o krya på er !

 2. AnnaStina says:

  Johanna-

  Godmorgon! 🙂 Mina extensions har små fästen som sitter över hela håret. Jag har 100st och självklart äkta hår. Mina fästen syns inte alls, inte förren den dagen då mitt eget hår växt ut flera cm. Jag kan utan problem både sätta upp håret och ha det usläppt så jag lever ett helt "vanligt" hårliv med mina extensions 🙂 (Annars skulle jag inte ha dem) Jag har haft extentions i ca 4 år och brukar byta ut dem ca var 6:e månad. (gjode bara ett uppehåll då vi var i Thailand). Ang. priset så rekommenderar jag dig att kontakta en frisör där du bor för det varierar en hel del mellan Norge & Sverige och utifrån om du väljer äkta eller oäkta hår, vilka fästen du väljer, hur många du ska ha, vilken längd du ska ha på dem osv osv så det blir fel att utgå från vad det kostar för mig (eller någon annan), du måste få en individuell prissättning 🙂 Men – det är tyvärr dyrt.. Happy söndag ! Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Vännen – jag önskar av hela mitt hjärta att Johanna BUMS blir frisk!!!!

  KRAMAR

 4. God morgon !!!

  Vilka underbara bilder på Johanna din moster har tagit! Förra bilden med choklad i munnen och runt munnen skulle ju passa som en förstoring på köksväggen !!! UNDERBAR bild!

  Håller på och tvättar och pluggar… vart annat… och håller på att bli tokig eftersom det finns så mycket att läsa om… så nu är det bara att fortsätta!

  Kram på Er !!!!

 5. Babs says:

  Det är tröstande att läsa att motionscykeln har blivit en klädhängare hemma hos dig OCKSÅ 😉

  Visst är det konstigt att det är lättare att använda de där olika träningsredskapen som man köper till klädhängare… det blir dyra klädhängare det!

 6. Babs says:

  Det är tröstande att läsa att motionscykeln har blivit en klädhängare hemma hos dig OCKSÅ 😉

  Visst är det konstigt att det är lättare att använda de där olika träningsredskapen som man köper till klädhängare… det blir dyra klädhängare det!

 7. Cat says:

  Haha!

  Det känner jag igen. Köpte mig en trampmaskin som skulle hjälpa mig att komma i form.

  Visst…säkert använd6-7 ggr till min ära!

  Men nu står min oxå i sovrummet och är ivägen för alla garderober och jag har bara lust att kasta ut den i soporna!!

  Att man aldrig lär sig =)

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *