Morgonmys i soffan.

Allmänt

168397-1200
Jag tar bilden själv med höger armen..

Här är jag och mitt hjärta alldelens nyss i soffan. Hon äter sin "morgonflaska" och jag ligger och myser…  Sånna här stunder är bara helt underbara. Det är bland det bästa jag vet att ligga precis så här med min älskade Johanna i soffan en söndag morgon.

Utifrån den här bilden så passar det här ordspråket bra idag:

"Njut av livet – det går inte i repris."

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Morgonmys i soffan.”

 1. Amelie says:

  Idag njuter jag av att min sambo äntligen kommer hem efter en lång affärsresa till Peking. Han åkte med nästan tomma väskor men kommer hem med överfulla! Åh,presenter till mig och barnen!

 2. riibecca says:

  Det såg absolut mysigt ut! 🙂
  Ha en go Söndag! ;D

 3. AnnaStina says:

  Amelie-
  Åååå vad lyxigt det låter med överfulla “Peking shopping” väskor! 🙂 Det är ju bara såå underbart härligt att packa upp presenter från den delen av världen. Hoppas att ni har en super mysig kväll i kväll och firar att han kommit hem! Kram 🙂
  Riibecca-
  Tack snälla du! Hoppas att du har en härlig kväll! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *