MORNING!

2fd3159283eb6442b8c9f4e05897862d

Dagens tänkvärda.

Morning sweeties! 

Åh så underbart härligt det är med vinterferie! Att slippa vakna till väckarklocka och stressa iväg ut…  Istället kan vi köra soft start och dansa i köket! (Johanna lär mig sina moves från jazzballetten) Och alltså jag älskar den HÄR låten. Vi kör den på repeat här hemma.

Och en helt annan sak: i söndags säger Johanna att hon vill börja packa! 3 dagar före avresa?! Hon är SÅ olik både mig och JIG när det kommer till att planera inför resor. Både han och jag har en tendens att packa klart när taxin står utanför och väntar men Johanna, hon har alltid allt klart dagen före (senast!). Så – hon började som sagt att lägga fram allt på söndag (men jag orkade inte ta fram hennes koffert då, vilket störde henne enormt…)  och sen igår, då jag tagit fram resväskan så ber hon mig komma in på hennes rum efter ett långt telefonsamtal och då visar hon mig detta:

1463120_10152644030990796_1167431574048356422_n

Alltså hon har packat båda sina handbagage helt klart! och, helt perfekt!  I den stora trillekofferten ligger sånt hon vill ha med sig men som hon inte känner att hon behöver använda på planet så, hon har sökt fram en bag att ha som handväska och i den har hon packat allt hon trenger till flygturen som tex pennor, pysselböcker, notatböcker, pengar och – hon har t.o.m. fixat i ordning en påse med godis!  Jag blir SÅ imponerad. Hon har stenkoll och jag behöver aldrig packa om. Snacka om att vara resvan 8 åring! 😉

Detta påminner mig om då jag var liten… minns att jag skrev packnings-listor i god tid innan resorna med allt vad som skulle packas ner och sen hade jag en period då jag la fram alla outfits till alla dagar och hade stenkoll på vad som skulle ner i väskan men sen vet jag inte vad som hände? Allt spårade i alla fall totalt ur och nuförtiden packar jag sent och ALLT åker ner… Ha, ha.

Och när man talar om trollen… vet ni vad J precis kom och sa?! att hon fått låna en stor resväska av pappa (han vaknade förkyld på morgon så här hemma) och nu packar hon sina kläder (som hon la fram igår).  Hon är som sin mormor, hon packar också i goooood tid och det är en riktigt BRA egenskap som jag önskar att jag också hade…!

Oj, nu vill hon att jag ska komma och hjälpa henne att brette / vika kläderna så vi ses igen lite senare.

Önskar dig den bästa dagen min kära bloggvän! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MORNING!”

 1. Mimmi says:

  ja – packångest kommer nog med åldern. När jag var “liten” började jag också packa flera dagar i förväg. Och visst är det toppen att de kan packa i början lät jag de lägga kläderna på ett stort pingisbord så det var lätt att kolla av.

 2. Kristine says:

  Flink jente, vær stolt av hvor flink hun er. Fine og GLADE bilder og farger. Jeg liker også å pakke i god tid, syns det er en del av reisen – glede ;). 🙂

  Ønsker dere en SUPER tirsdag.
  Her er det litt grått ute og sludd i lufta, men ingen snø.

  Dere er SUPRE !

  Klem, K 🙂

 3. Titti says:

  Här packas alltid i sista sekunden……..snart på väg söderut igen!
  Kram Titti

 4. Christine says:

  Redig tjej!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *