MOTHER´S DAY & ESC.

Jag lever på hoppet att det är så Johanna ser på mig… Också passar jag på att skicka kärlek & kramar till min älskade mamma Stina idag på mother´s day. 

Godkväll sweeties!

Vilken helg det här har varit…! det har hänt så mycket varje dag att jag, mer än någonsin, känner att jag skulle behöva den där xtra dagen mellan lördag & söndag… Ska självklart visa ett bildregn från mina dagar men väntar med det till i morgon för nu har jag en plan om att komma mig i säng tidigare än någonsin för det blev sent igår och tidigt på morgon så jag har bara ett öga öppet nu…zzz

Men på tal om igår. Herregud så fantastiskt att min favorit, Conchita, vann!!! Han sjöng som en gud och hela framförandet var verkligen magiskt så som jag skrev redan efter delfinalen: han luktade vinnare lång väg… Eller vad säger du? Håller du med?  Sen var det så klart kul att det gick så bra för Sanna också! Jag ringde och röstade 1 gång på henne (mest för Jonas skull…) och 5 gånger på Conchita men jag fick aldrig något “tack för din röst” sms tillbaka?!? förren IDAG, runt kl.09! betyder det då att mina röster inte blev räknad förren dag? Mycket märkligt…!

Do not disturbe! vi tittat på ESC.  Ha, ha. Och tack för galan Jonas!

Nej, nu ropar sängen på mig så jag önskar dig en mysig fortsättning på kvällen och en riktigt god natt!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “MOTHER´S DAY & ESC.”

 1. Titti says:

  Topp tre på Melodifestivalen var mina favoriter….Sanna var fantastisk.
  Ha en bra måndag.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Så kul att topp 3 var dina favoriter Titti! 🙂 då blir det så mycket mer kul att se…! Själv höll jag alla tummar för skägget som vann. Men Sanna var också fantastisk.

   Önskar dig en magisk måndag! Kram!

 2. Mary says:

  Din väninna är sååå fab i håret!!! Nu vet jag hur jag ska styla min nya page när det vankas kalas!!! Hälsa henne det <3 Kram Mary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *