MQ f/w -12.

Allmänt

I ♥ burgunder. En favvis färg ! och ni som följt min blogg en stund vet att man hittar ett gäng plagg + accessoarer i den här snygga färgen i min garderob.

Idag var jag bjuden på en l.o.v.e.l.y. lunch av MQ & This Is PR på vackra Kolonihagen. Förutom god mat + bubblor så fick vi en inspirerande presentation av F/W -12 av MQ´s chefsdesigner Emina som visade  höstens nyckelplagg på snygga modeller och här får ni mina bloggvänner en kort resumé av vad som gäller i höst enligt Emina & MQ:

Till hösten ska vi klä oss monokront och mixa materialer. Min personliga favorit färg burgunder blir S.T.O.R.T. och en snygg match mot det grå / vita.  Siluetten är smal och topparna har åkt upp samtidigt som kapplängden har åkt ner.  Pennkjolen, polo tröjan och ankelbyxan är nyckelplagg. Vi snackar one piece smycken ! dvs, vi har antingen ett s.t.o.r.t. halsband eller armband.  Och ett ord som återkom mängder av gånger i presentasjonen var : blocking !  blocka !  dvs. blocka färger .

Snygg modell visade snyggt herrmode.

Ursnygg outfit ! så här går jag gärna klädd till hösten !

Jag hade nöjet att få sitta vid sidan om trevliga Louise (i vit bluse) som är PR-ansvarig / marknadskordinator hos MQ och deras chefsdesigner Emina .

Som sagt: blockade färger is the shit f/w -12.

Kolonihagen är världens mysigaste restaurang. Missa inte att gå hit om du är i Oslo !

Bluslängden har åkt upp & kapplängden ner… 

M.u.m.s. !

Skinnjackan blir minst lika stor till hösten och här ser ni ett exempel på en outfit med onepiece smycke.

Ett par av mina favoriter ur f/w-12 kolleksjonen.

MQ är ju inte så känt i Norge som i Sverige och har heller inte funnits lika länge i Norge (de har 115 butiker i Sverige och so far 5 i Norge men de expanderar för fullt).  Det som skiljer dem från många andra butikskedjor är att här kan både tjej + kille shoppa tillsammans (Cubus, Lindex m.fl. har  endast plagg till tjejer…) och de jobbar med varumärken, både egna inhouse brands (som Emina designar och som ni ser på modellerna) + andra.

Nej, klockan tickar och middagen står kvar på köksbordet (småjobbigt…) så – bäst att städa undan och jobba klart och sen dyka i säng .

SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MQ f/w -12.”

 1. Carina says:

  Det ser spännande ut

 2. Madde says:

  Hej!
  Jag undrar om du har kvar några vita lyktor i din butik de som det står love på och happy?
  Mvh Madde

  • gizmolina says:

   Jag har tyvärr inte haft någon ljuslykta som de står love på ? Men ! jag har haft en som det står Happyday på som jag tyvärr är utsåld för. Ska beställa hem dem på nytt ! Kram ! 🙂

 3. Evis says:

  Grymt spännande måste även jag tillägga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *