MR.JIG FYLLER ÅR…!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Det blev en speciell start på min torsdag för jag vaknade av att jag blödde näsblod, och inte så lite heller… Uff, det är lite läskigt när man tar sig för näsan, tror att man är snuvig, också blir hela handen fylld av blod.  Så jag blev verkligen klarvaken men sen la jag mig för att vila då mina J åkte iväg mot kontor och skola och på den vägen blev min dag…  så förlåt min frånvaro igår!

Nu är det en ny dag och nya möjligheter och idag är det inte vilken dag som helst för idag så är det min älskade bästa Mr.JIG´s födelsedag! Jag var helt inne i mitt Carrie singel liv då vi möttes så först kallade jag honom – inför mina vänner – för Mr.Big och sen blev han min egna Mr.Jig.  Hur som helst – min älskling fyller år och det firade vi så klart här hemma på morgon. Vår födelsedagstradition är att bli väckt med sång, tårta, ballonger och present på sängen så där låg han och “låtsas sov” då vi girls kom i. Det är sen gammalt att man ska göra det. Ha, ha.  Sen så har jag hunnit med en sväng till IKEA och nu pågår fix inför att J ska få besök av en bästa vän från Sverige i helgen. Det ser vi alla fram emot!

 

Enligt tradition så väckte vi JIG med ballonger och “frukost” på sängen och eftersom jag köper ballonger så ofta så är det inte helt lätt för mig att hitta nya… så den här gången fick det bli så här!  och den där “have a super birthday” ballongen matchade det spelande kort jag köpt helt perfekt… 

 

… här ser du kortet. Det är lite av en tradition att vi alltid köper ett spelande kort och det här blinkar dessutom. Allt man kan göra för att skapa extra festlig stämning är det bara att gå all in med om du frågar mig. 

Jag hade lyckats placera hela “17:e maj lådan” med alla norska flaggor b.a.k.o.m. alla julsaker så därför blev det lite missmatch med den här flaggan från Søstrene Grene… norska flaggan skulle så klart ha stått där.

 

De fina sifferljusen hittade jag och TGR , därifrån kommer även de randiga servetterna + kake kortet + medaljen. 

 

Vår älskade Gizella var självklart också med och firade vår världens bästa Mr. JIG. Men alltså det är tur att ålder bara är en siffra för att det står 54 på tårtan känns på alla sätt helt orimligt, overkligt och obegripligt… !  det hade varit mer rimligt om vi bytte plats på ljusen så att det står 45, fast egentligen är det typ 35 som gäller. Om någon frågar. Ha, ha.

 

Önskar dig en FAB fredag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MR.JIG FYLLER ÅR…!”

 1. Nilla says:

  Grattis till din Mr JIG Och jag kan tänka mig att du bjöd på en födelsedag med extra allt
  Tänk att kärleken kan dyka upp när minst anar det, och jag minns att du skrivit om hur ni träffades på en flygning, älskar att höra hur man träffats.
  Ha en fin helg!
  Kram och tack för det fina paketet som väntade i brevlådan i veckan

 2. Caroline says:

  Så fint du ordnar och fixar! Åldern är bara en siffra. Lätt att säga, men det stämmer. ❤️
  Fyller 49 i september och tycker det är rätt häftigt att säga att jag fyller 50 nästa år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *