MUFFINSBAK PÅGÅR.

Allmänt

Dagens pepp.

Goooodmorning girls!

Jag är uppe med tuppen idag för Johannas klass ska ha kakebutik i skolan så här pågår muffinsbak. Fast planen var att baka i natt, då jag kom hem från en riktigt riktigt trevlig klassmammaträff men vad hände? jag misslyckades(för lite smet i för stora formar + att jag somnade…zzz…) så, nytt försök nu! Sen ska jag passa på att duscha också innan jag väcker hjärtat (gör oftast det 07.30 – 07.40 också ligger hon med täcke + kudde och tittar på Winx som startar 07.45).

Bäst jag slänger in muffinsarna i ugnen nu, lägger upp en bild här då de är dekorerade och klara! och voilá! så här blev de:

Dessa ska Johanna sitta och sälja för 5 kr / st. till eleverna på skolan så detta blir en xtra kul och spännande dag! Vi får hålla tummarna för att hon får sålt många…!  Och ja, glittret som vi strösslat dem med är ätbart.

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. torsdag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “MUFFINSBAK PÅGÅR.”

 1. Kristine says:

  Å…..så fine muffins 🙂 Elsker pynten! Disse går nok unngå i skolegården. Utrolig fint med strøssel på, det skal jeg prøve neste gang. Min jente er snart 8 år, kjekt med inspirasjon.

  Høres kjekt ut med mamma treff 🙂

  Fine bilder du viste både i går og i dag 🙂

  Nydelig dag til deg 🙂 Her regner det!

  Kristine

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för peppande feedback Kristine! 🙂 Blir glad då jag läser att jag inspirerar! Och ja, mamma träffen var riktigt trevlig! det var första gången vi körde alla mammor i hela klassen och hela 15 st mötte upp. Kul! 🙂

   Önskar dig en festlig fredag och en riktigt glittrig helg! Klem!

 2. Erika says:

  Vart kan man köpa ätbart glitter? Håller tummarna att hjärtat ditt får sålt mååånga 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har köpt det hos Bolina (www.bolina.no). Hoppas att du får tag i det! 🙂 Och tusen tack för att du höll tummarna för Johanna, det hjälpte! hon sålde alla!

   Happy weekend! Kram!

 3. du är så otroligt pysslig! måste vara roligt för J att han en sådan piffig mamma 🙂

  • gizmolina says:

   Åhh så snäll du är Lotta. Tusen miljoner tack för fina ord! de värmer verkligen! 🙂 Sen vet man ju aldrig med barn men jag hoppas att hon uppskattar mitt piff…

   Önskar dig en helg fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram!

 4. jaket kulit says:

  Excellent goods from you, gentlemale. I’ve perceive your stuff past to and you’re simply extremely wonderful.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *