MY AMERICAN CHRISTMASTREE.

Årets julgransbelysning – check!

Här pågår läxor så jag passar på att blogga då J läser i sin svenska bok… Och jag är sååå g.l.a.d. för att belysningen i granen på framsidan av huset blev helt perfekt!! Ser du? den är inte gul! utan krispigt fräsch! (thank god!). Åh så fin granen är där utanför fönstret!  Den känns som ett riktigt maffigt amercian christmas tree nu då den fått belysningen på plats. I love it!   Och vet du, jag har inte kunnat hålla mig… så jag har redan sett kvällens The Bachelor på play + Tjejerna avslöjar allt… men jag ska inte skriva vad jag tycker om avsnittet förren i morgon för är rädd för att försäga mig… jag menar tänk om att jag skulle råka avslöja att Johanna får lämna? det vore ju förfärligt trist för er som inte har sett… ! Nejdå, jag skojar bara.

Alltså hur mysigt är det inte med glassbilen?  Jag handlar mest för att jag inte vill att denna gamla underbara “vi-bor-på-landet-känsla” tradition ska försvinna…  och för att det är så gott med glass så klart! 

 

Nu ska vi fortsätta med boken “Fröken Europa” här så jag önskar dig en riktigt fin kväll vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Julen 2017 | 3 Comments

3 responses to “MY AMERICAN CHRISTMASTREE.”

 1. Deseree says:

  Det blev så fint. Min favorit från glassbilen är punschglassen den är sååå God. Å nu blev jag sugen på den haha

 2. Lena says:

  Granen är ju kanonfin! Är det slingor eller sådana lampor som man “nyper” fast? Ser ju också ut som det är både små och stora lampor i olika storlekar… ?
  Hur som helst – bra jobbat där 🙂

 3. Anna says:

  Ja superfint med granen! Och särskilt med all snö runt omkring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *