BREAKFAST WITH PIERRE ROBERT.

Allmänt

Dagens pepp! 

Gooodmorgon girls! 

Och ja, goooodmorgon till alla er killar också så klart! 🙂 Idag är det redan torsdag och solen strålar över huvudstaden och jag måste säga att det är underbart med dessa vackra, soliga och varma höstdagar.  För september är ju höst men igår, då jag och Johanna var ute på vift så passerade vi plötsligt ett träd där det fullkomligt snöade löv i luften och då jag frågade J vad det betyder? Att träden börjar tappa löv? Så svarade hon: Att det snart ska bli höst mamma!  Och då jag sa att det redan ÄR höst så förstod hon ingenting? för det är ju runt +20 grader fortfarande  och som sagt, riktigt vackra dagar så det är bara att säga tackarrrr till vädergudarna!

Igår startade jag ju min dag med ett inspirerande frukostevent tillsammans med Pierre RobertKolonihagen och det är ju ganska galet egentligen hur glada norrmännen är i ull. Det säljs 3 gånger så många ullplagg i Norge jämfört med tex England och även Sverige är lååååågt efter Norge när det kommer till att använda ullkläder.  Sen är det ju lite kul för mig att lyssna på ett föredrag om ull när jag lever tillsammans med Mr.Ull himself. JIG är ju nämligen mannen bakom ett av Norges mest kända ull brands: Ulvang (och även Bavac). Hur som helst: jag blev påmind om att vi absolut kan tvätta våra ullkläder i maskin (med tvättmedel för ull och på ullprogram så klart) och att myten om att ull kliar inte stämmer på den fina merinoull som Pierre Robert använder i sina plagg. (happy news för mig och Johanna som båda är yberkänsliga för plagg som kliar).

Eventet var uppe i den lokal som trappan leder upp till (där jag varit på en hel del event tidigare + Johannas kusins konfirmation) och bara känslan att trippa in på den här vackra bakgården en tidig morgon är ju magisk

Vi blev bjudna på en riktigt fräsch frukost och bordet var kryddat med höstnyheter (älskar den lila färgen).

På väg ut kunde jag inte låta bli att knipsa några bilder av den fina lokalen en trappa ner….

…också den vackra blomsterbutiken som även den ligger inne i bakgården.  Varje gång jag är på Kolonihagen frågar jag mig varför jag inte är där oftare

Jag blev SÅ glad då de presenterade en helt ny jentekollektion till barn som lanseras i höst! Med singletter och strumpbyxor i dusa färger som lyserosa, offwhite och ljusgrått…   De kommer att passa Johanna helt perfekt! Och – den där mysiga halsen + singletten / linnet  känner jag på mig att jag kommer att använda flitigt i vinter. 

Jag sitter tyvärr forfarande fast i massa jobbiga saker så bäst att ta 3 djupa andetag och köra på här nu så att jag snart får bli fri det som tynger mig… Och vi får som sagt inte glömma att det är bättre att starta med det lilla än att inte starta alls…

Önskar dig en dag fylld av solsken och trevliga människor! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BREAKFAST WITH PIERRE ROBERT.”

 1. Titti says:

  Lycka till med dagen….
  Åh så mycket fint från Pierre Robert…ska hålla utkik efter det.
  Brukar finnas på stora COOP där jag handlar ibland.
  Är också mycket känslig för det som kliar….provade en så snygg kofta på Benetton i Göteborg men den åkte snabbt av.
  Kram Titti i sensommarfina Umeå.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för lycka till Titti! 🙂 Och ja, nu var det verkligen mycket fint från Pierre Robert så ta en titt nästa gång du är på COOP!

   Njut de vackra sensommardagarna! Kram!

 2. Merete says:

  Fantastiske Kolonihagen 🙂
  Og ja, vi nordmenn synes ull er gull 😉

  • gizmolina says:

   Enig med dig, Kolonihagen är verkligen fantastisk! 🙂 Och ja alltså ni nordmenn är ju helt galna i ull på ett sätt som vi svenskar aldrig blir tror jag… 😉

   Önskar dig en festlig weekend fylld av solsken! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *