MY EVERYDAY JEWELRY.

Allmänt

b6c9d58e602811ca05d42ac109e1254f 2

Dagens tänkvärda. Välj dina tankar med omsorg…

Gooodmorning sunshines!

Solen strålar från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och vi har en ny fräsch dag med nya härliga möjligheter framför oss! Och det känns inget annat än underbart efter en natt med riktigt dålig sömn och en morgon då det känns som att jag plötsligt fått 10 kg extra på mina axlar…. men, men, ny dag och nya möjligheter som sagt! och jag vägrar låta en så vacker dag som denna kännas grå så, dagens reminder to myself: keep focus on positive thoughts!

För det är verkligen så att det vi väljer att tänka på präglar vår dag så om du, precis som mig, känner att den här dagen är lite tung så hjälper det att hitta en tanke som gör dig glad. Något som får dig att smile då du tänker på det… håll fast vid just precis det och låt den tanken följa med dig genom dagen. Och skulle det negativa göra sin entré på nytt så landar du i det en stund, men återgår sen till att tänka på det där som gör dig så glad för livet är här och nu och dagen idag kommer aldrig tillbaka…!

11148654_10152861916150796_7092717176052273622_n

Mina varje dag smycken, vackra blommor, tejp som kryddar trist kontorsarbete (det är festligare att sortera kvitton när man fäster dem med rosa tejp) och en söt Hello Kitty stämpel som jag stämplar med både här och där på alla vita ark… !

10482852_10152861923445796_453275272409649528_n

Utan dessa känner jag mig naken för är mina varje-dag-smycken. Diamantringen längst till vänster, från Engelbert Stockholm, är förlovningsringen (brukar skoja med JIG om att den har gått ut på dato för den är snart 9 år gammal…), de enstenade diamantringarna har jag fått av min kära pappa (den i guld då jag gick ut 9:an, den i vitt guld då jag gick ut gymnasiet), ringen med stor sten kommer från Ole Lynggaard (note to self: lämna in ringen så att jag får stenen i rätt färg: r.o.s.a.!) och alltså det där Bvlgari halsbandet är mitt livs bästa köp!  Hermés armbandet är en present från JIG,  nomination armbandet (alltså kvaliteten på deras armband… detta är hur gammalt som helst och ser nytt ut!)  har jag fått i present av min älskade mamma och det med fjärilen /summerfugl på har jag köpt i Göteborg.

I eftermiddag är det grillfest på AKS (det som ni kallar fritids i Sverige) och sen blir det playdate här hemma så nu ska jag jobba på i express fart här så att jag blir färdig med allt och kan åka till min regnskapsfirma och leverera före festen. Åh den känslan då jag varit dit kommer att vara magisk…!  Denna del av att driva för sig själv är nämligen det värsta jag vet så ja, det ska som sagt bli galet skönt när det är gjort!

Nu fångar vi dagen girls! Tänk – helg i morgon!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “MY EVERYDAY JEWELRY.”

 1. Titti says:

  Underbara smycken. Gillar verkligen rosa Hermés-armbandet.
  Hoppas ni får en trevlig kväll på Fritids.
  Själv flyger jag/vi söderut för studentfirande i Stockholm.
  Kram Titti

  • Åh så kul med en kommentar!!! Det var så tyst här inne igår att glädjen blir xtra stor idag! Så – tusen tack Titti! 🙂 Jag gillar också det rosa Hermés armbandet och jag skulle gärna vilja ha det i fler färger… brukar hinta om det till JIG ibland… 😉

   Önskar dig en riktigt trevlig resa och härliga dagar i Stockholm! Kram!

 2. Astrid says:

  Nydelige Ringen fra JIG er vel diamanter he he Finnes ikke vakrere sten enn diamant Ellers er det fint å blande smykker også Men ringer for meg Må være diamanter Nyt solen og kvelden Klem

  • Ha, ha, ja, den är strösslad med diamantar så jag ändrade precis från ring till diamantring i inlägget! 😉 Alltså den ringen där har en lite speciell historia för den köptes uppe i Luleå (jag fick vara med och välja ring, JIG vågade inte chansa på att hitta en som jag skulle gilla) och sen skickade min mamma den till mig i ett konvolut i posten ! Jo, det är sant, i ett vanligt bubbligt postkonvolut skickade hon den till Hotel Diplomat (vi bodde där en långweekend) med andan i halsen… Hon tyckte inte att jag var riktigt klok som bad henne posta den som helt vanlig post och idag kan jag verkligen hålla med henne. Herregud, hur vågade jag ?

   Önskar dig en riktigt riktigt härlig kväll Astrid! Kram!

 3. Madeleine says:

  Du ger mig så mycket energi & glädje med dina peppande och kloka ord <3! Tack! Du kommer bli en fantastisk coach! Kram!

  • Åh vilken underbar kommentar! Tusen 1000 miljooooner tack för fantastiskt fina & peppande ord Madeleine! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 och du lyste verkligen upp min kväll ska du veta!

   Njut kvällen och jag önskar dig en magisk morgondag! Kram!

 4. elin says:

  Ja, når ringen er 9 år gammel, bør han vurdere å fornye forlovelsen med en ny ring…haha. Min er “bare” 4 år, men skal absolutt hinte om det samme til min sambo 😉
  Ha en fin dag!

  • Exakt vad jag har sagt till JIG 100 gånger… ! 😉 Den här ringen har gått ut på dato och om vi en dag ska gifta oss så får han fri på nytt med ny ring. Så jag gissar att hela mitt ringfinger kommer att vara fullt av ringar innan vi är klara med detta prosjekt… Ha, ha. ! Och din då, 4 år? ja, då kan du informera din kjære om att även din gått ut på dato… ! 🙂

   Njut kvällen och fånga morgondagen Elin! Kram!

 5. Erika says:

  Det skulle vara så himla roligt att höra om några av dina jobbuppdrag!

  • Jag tycker att jag har berättat så mycket om mina jobbuppdrag så om du söker på styling i sök i vänstermarginalen så kommer det nog upp inlägg i arkivet ! 🙂 Men det senaste halvåret har mitt fokus varit på coachutbildningen så de uppdrag jag har haft då är coachsamtal och eftersom de har sekretess så berättar jag inte om dem här på bloggen.

   Njut din kväll och happy weekend! Kram!

   • Erika says:

    Ok! Då har du inte haft några jobb sista halvåret iaf, då förstår jag! Det finns ganska många bloggare som har foto/stylingjobb, ex Att vara någons Fru, Helena med bloggen drömhus osv. De brukar visa bilder o berätta om sina uppdrag. Jag har aldrig sett dig göra det. Du nämner inte ens att “idag ska jag coacha en trevlig kvinna som jag tror skulle gilla detta eller detta typ”. Stylinguppdrag kan man ju visa bilder som inte avslöjar person. Är det en arbetsplats du stylar, eller hus för visning kan du säkert också visa bilder. Men aldrig ett ord om att du SKA jobba någon dag ibland. Jag dömer dig inte, tror nog inte du behöver jobba så mycket. Och det är givetvis helt OK. Men man undrar ju lite, nyfikenhet är människans natur! 😉

 6. Petra says:

  Fina tänkvärda ord där:) ska ta med dem,stor kram

 7. Helen says:

  Så hyggelig at ringene dine har en “historie” – blir ennå mere affeksjonsverdi for deg da 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Helen! 🙂 Ja, mina ringar betyder verkligen mycket för mig. Varje ring har sin historia… ! Och nu kom jag på att en ring saknas! Min Chopard… som jag fick av JIG när vi var i Rom och firade min 35 års dag… Åh den måste jag lämna in i a.s.a.p.! (diamanten har lossnat så den ligger i en påse…). BRA jag kom på det!

   Njut kvällen och jag önskar dig en festlig fredag fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *