My F.A.B. friday.

Allmänt

Efter en klädkris deluxe (ibland har man iiiiingenting att ta på sig…) så mötte jag upp min venn Andreas för middag i fredags.  Vi premiärbesökte Le Bouchon och mitt i maten så visar det sig att de som sitter vid bordet brevid läser min blogg. Kul ! och då tog kvällen plötsligt heeelt av. Oh my god. Jag skrattade så jag grät och efter massa god cava och trevlig talk så drog jag &  A vidare till Raspoutine och dansade.  Vilken kväll! 🙂

Ju senare det blev, ju suddigare blev bilderna 😉

Thanx för en FAB fredag Mr.PR!  och Trude & Co: det var sååå trevligt att träffa er!

Jag kan föresten rekommendera Le Bouchon om du inte varit där. Riktigt mysigt ställe med god mat och bra service.  Me like!.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “My F.A.B. friday.”

  1. casaofmia says:

    Ser härligt och gott ut kram

  2. Jennifer says:

    Hi, hi, vilken härlig fredag! Kram Jennifer

  3. Trude says:

    Herlig kveld!…….. og utrolig morsomt! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *