MY FAVOURITE TOOLS.

10413355_10152473312555796_5229176495538600466_n

Några av mina favoriter.

När jag inte känner mig helt tipp topp så hjälper det verkligen att piffa till sig! Så nu är håret rullat, fixat & sprayat (ä.l.s.k.a.r. detta spray från Bed Head, har använt det i alla år), min favorit parfym är på (Narciso Rodriguez: for her) , jag har täckt det som behöver täckas med YSL touche éclat, pudrat ansiktet med bareMinerals (använder inget annat), lagt Dior mascara på de nedre fransarna (har vippe extensions på de övre och det kan jag verkligen rekommendera ännu en gång! jag gör mina hos Pille Joosep studio) också mitt älskade läppstift…använder a.l.l.t.i.d. Dior. Älskar konsistensen på de!  Också toalettmappen då: den kommer från Bolina och är ett fint julklappstips! och det är även Victoria´s Secret Angel bodylotion, den luktar himmelskt! men jag matchar den inte med for her parfymen, istället använder jag den ofta på kvällen, då jag ska lägga mig…

Nu ska jag strax ta en tur ut i det vackra sooooliga vädret. Har ett par ärenden jag måste få gjort  men sen ska jag snabbt hem och slappa igen för vila är bra medicin.

N.j.u.t. dagen!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “MY FAVOURITE TOOLS.”

  1. Linda says:

    Håller med dig! När man piffar till sig så ser man piggare ut och då känner man sig ju piggare också=) Kram/ Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *