MY FIRST VIDEOBLOGG.

Allmänt

It´s time for a change! Jag tänker videoblogga mer! och ja, ja, kvaliteten ska bli bättre men detta är en start… 😉  Men hur får jag till kvaliteten föresten? jag har egentligen ingen som helst aning… ? för nu rör sig ju inte ens munnen i takt till det jag säger så jag ser ut som att jag är dubbad, ha, ha.  Ska jag filma med en vanlig videokamera? eller?  Mikrofon nämnde någon att jag måste ha?  Hmm… detta ska självklart kollas upp! och tips emottages tacksamt!

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “MY FIRST VIDEOBLOGG.”

 1. Anna says:

  Vilken rolig idé! Du har en väldigt fin röst! Tack för en bra o inspirerande blogg! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för din peppande feedback Anna! 🙂 Den gör mig glad här på en trött morgon…!

   Önskar dig en magisk onsdag! Kram!

 2. Nilla says:

  Jättekul med din videoblogg, och du sprider energi genom ditt härliga leende 🙂 Ser fram emot många fler videobloggar och önskar dig en härlig onsdag. Kramar!!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar det Nilla! och miljoner tack för härlig feedback! 🙂

   Jag önskar dig också en fantastisk onsdag! Kram!

 3. Titti says:

  Kul! Men du låter inte alls som jag trodde 😀 En härlig norrländska bryter igenom och jag fick för mig att du skulle kvittra på norrländska!?!? Fint!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, det är märkligt det där hur man kan inbilla sig att folk låter fram till man hör dem…. 😉 Jag har en väldig mix i språk och dialekter och gick in för att bara prata svenska.. och ja det du kan ta tjejen ut av Norrland men inte norrländskan ut av tjejen. Ha, ha. 🙂

   Njut din onsdag Titti! Kram!

 4. Jättekul, så personligt! Jag vill så gärna se mer av ditt hem och heminredning!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir att du tycker om det Viktoria! 🙂 Jag lovar att videoblogga inredning en dag!

   Happy onsdag! Kram!

 5. Heidi says:

  Hei!

  Så gøy med videoblogg! Jeg er enig med Viktoria over! Vil også gjerne se mer av ditt vakre hjem. En tour of caza Gizmolina helt enkelt 🙂

  Ha en strålende onsdag i det flotte Osloværet!

  Heidi

  • gizmolina says:

   Blir glad över att du gillar det Heidi! 🙂 och som jag skrev i en tidigare kommentar så kan jag absolut videoblogga inredning och visa mer från vårt hem.

   Önskar dig också en strålande onsdag! Härligt med soool! Klem!

 6. Lena says:

  Åh,vilken bra och kul idé! Tips med innehåll är bl a sminktips, bilder från ditt FINA hem, resor m m.
  Du är en mycket behaglig och fin röst.
  Hoppas solen skiner på dig idag onsdag.
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar det Lena! och tack snälla för komplimangen! 🙂 När det gäller sminktips så är jag ganska värdelös på sånt, tyvärr… men jag kan gärna – trots det – bjuda på det vid tillfälle. Inredning , resor etc är mer my cup of tea så det lovar jag att videoblogga om!

   Önskar dig en dag fylld av solsken! Kram!

 7. Evelina says:

  Va kul att höra dig!!!
  Jag tycker du ska prata om/tipsa om inredning, starta eget, resor.

  • gizmolina says:

   Vad kul att du tycker att det var kul Evelina! 🙂 och tack för feedback på vad du tycker att jag ska videoblogga om. Dina önsk är noterade!

   Happy onsdag!!! Kram!

 8. Karin says:

  Vilken bra idè. Jättetrevligt att höra din fina röst. Jag blev förvånad att det inte lät norskt. Hade varit kul om du berättade lite när du är ute och reser. Kanske visar från någon restaurang, en annorlunda maträtt etc.
  Jag vill gärna höra mer ifrån dej.
  Kram från Karin

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar det Karin! 🙂 Jag pratar en mix av norska och svenska men försöker att vara ganska konsekvent på svenskan så att Johanna ska bli 2 språkig (lättare sagt än gjort…för jag är som en papegoja och det blir mest svorskt…). Jag kommer absolut att videoblogga även då jag är ute och reser !

   Kram!

 9. Bente says:

  Så morsomt å høre stemmen din, du er superflott

 10. Bente says:

  Opps, alt kom ikke med! Reisetips er fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *