My hair.

Så här ser mitt eget hår ut utan extensions då hon precis tagit ur de gamla.  Det syns att topparna inte blivit klippta på en stund typ… 

Här kommer några pics från min 2 dagars sittning hos frissan. Men det var inte 2 hela dagar alltså, bara så att det är sagt ! 😉  Jag gör mitt hår hos bästa Camilla på Gossip och hon är dagens tips! 

… och så här det ser ut med. Men här är vi inte riktigt klara, fler sattes i nästa dag.

Stylad och klar ! Det bästa med att få så här galet lockigt hår är att det bara blir snyggare och snyggare för varje dag som lockarna lägger sig. Stylingen håller i typ 4 dagar. Amazing. !

Oslo bjuder på regn idag och jag har värsta fixar dagen i min butik. Koooser mig! 🙂

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “My hair.”

 1. Laila says:

  O.M.G så snyggt och naturligt det ser ut.Duktig frissa du har 🙂

 2. Casaofmia says:

  Snyggt! Du är också jättefin i det raka håret tycker jag, kram

 3. Camilla says:

  Jättevackert hár – gillar báde det lockiga och den raka stajlen;-) Kul att kunna variera!
  //c.

 4. CC says:

  Hej snygging ♥
  Vad kul att se den stooooooora skillnaden:)! Trodde inte att det var så stor skillnad. Snyggt är det iallafall! Du skulle nog vara snygg i rakthår också. Men allt klär en skönhet!

  kramar CC

  • gizmolina says:

   Visst är det coolt med skillnaden ? extensions är FAB 😉 och tack snälla du för komplimangen ! Önskar dig en fantastisk weekend ! Kram!

 5. Emõke says:

  Wow, syn att jag inte bor i Oslo! Annars hade jag bokat in en tid på Gossip direkt 😉 hoppas att ryggen har läkt nu!!

  Önskar dig en fin kväll!

  • gizmolina says:

   Ryggen är tack och lov bättre ! 🙂 Och ja, en bra frisör är A & O. Trevlig kväll !!! Kram !

 6. LIFE by TESS says:

  Så himla snygg du är med extensins, det är ju faktiskt inte alla! LOVE det lockiga!

  Kram

 7. fru Svensson says:

  Oj oj vad snyggt.
  Så skulle jag också vilja se ut en dag 😉
  Kram och ha det gott.

 8. Jessica says:

  Åh så fint det ser ut!!Super snyggt!!!

  Jag har själv haft extensions i det senaste halvåret och märker att man lätt blir beroende 😉 Det börjar bli dags att ta ut dem igen och jag hade tänkt att vara utan över sommaren men den tanken ger mig lätt ångest ;))så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra… 😀

  Jag måste däremot fråga hur du får stylingen att hålla i 4 dagar?
  Jag måste fläta varje natt och dagen efter är det bara att styla om 😉

  Kram!
  /Jessica

  • gizmolina says:

   I know the feeling… har också funderat på att sluta med extensions men jag gillar det för mycket. Var utan dem i 6 mån för några år sedan och det gick bra men jag hade abstinens… och så fort vi kom hem (var utan då vi hade en paus i Thailand) satte jag i nya! 😉 Alltså när hon stylar mitt hår sitter det helt sjukt bra tack vare att hon lockar det gå galet mycket + använder ett fantastiskt stylingspray. Jag behöver inte röra håret på många dagar nu (4-5) och det sparar mig sååå mycket tid ! Har faktiskt aldrig flätat mitt hår på nätterna… ? Trevlig kväll ! Kram ! 🙂

   • Jessica says:

    Åh det förstår jag, en timme på morgonen försvinner lätt när håret ska tvättas, torkas och lockas 😀
    Jag fick med mig redan från början att jag var tvungen att fläta mitt hår varje natt så jag har snällt gjort så 😉
    Kanske det beror på hur de fäster extensions, det finns ju olika sätt?
    Mina är fastsatta med vax.Jag har verkligen ingen aning så det är bara en tanke 🙂

    Oavsett så är du super snygg i håret, och jag inser att jag kommer aldrig kunna ta bort mina och vara utan dem i flera månader 😉

    • gizmolina says:

     Ja, det har helt säkert att göra med vilken typ av extensions man har 😉 och tiden flyyyger varje morgon så det är massa tid sparad att ha håret stylat och klart för flera dagar ! Love it ! som idag tex. Jag behöver knappt borsta håret, det är i box redan då jag står upp ! Tack sälla för komplimangen ! Happy fredag !!! Kram !

 9. elinjosefine says:

  Så fiiint! Tog ur mina extensions i jan och hade egentligen tänk att jag inte skulle sätta i nya, men nu blev jag såå sugen!
  Hoppas du får en mysig torsdagskväll 🙂

  • gizmolina says:

   Förstår att det lockar med nya…. själv älskar jag det ! 🙂 Önskar dig också en riktigt mysig kväll ! Kram !

 10. Malin says:

  Snyggt! 🙂

 11. Hei, jeg har to spørmål: Forhandler du Bruka i din butikk? Jeg er på jakt etter en hvit Bruka kanne (mugge) 🙂 Og hvilket merke er de lekre, svarte “Jackie O” solbrillene? Klemmer fra en tidligere nabo til Gizmo 🙂

  • gizmolina says:

   Oh så kul att du bodde nabo med min förra Gizmo! 🙂 Ja, jag forhandler Bruka i butiken ! Tyvärr har jag ingen mugge inne men jag har en del annat ! min yta är begränsad den här gången så jag kan tyvärr inte ha så mycket olika varor från dem p.g.a. platsbrist. Men kom gärna inom så kan vi se på vad du önskar ! för jag ska snart göra en ny beställning från dem. Önskar dig en underbar fredag! Klem !

 12. Marina says:

  Så kul o trevligt att du visar före och efter bilder……trodde inte att du hade extentiens först utan tänkte att det är väl en tjej med tjockt fint hår.Men nu ser jag ju att du verkar inte ha särskilt tjockt hår alls av dig själv utan det är extentiensen som gör det tjockare. Hur som helst så är det i alla fall jättesnyggt på dig, men smakar det så kostar det ju för jag antar att det är inte billigt eller? vad kostar det?
  mvh Marina

  • gizmolina says:

   Kul att du gillar före o efter. Och ja, speciellt billigt är det inte… Ang. pris så är det bäst att du rådfrågar en lokal frisör utifrån de extensions som just du gillar för priset varier så klart efter antal / val av hår etc. Kram ! 🙂

 13. lajla says:

  Oj, där behöver du allt klippa av en decimeter av det där jättetunna! Alla frisörer säger att man ska fläta håret på nätterna med ALLA sorters extensions. Ganska basic grej angående att sköta om extensions faktiskt! Det är jättenelt att själv köpa en locktång, ha i bra värmeskydd med stadga o locka håret alldeles själv. Håller i 3-4 dagar då med! 😉

  • gizmolina says:

   Jag har haft extentions i 8 år och har aldrig någonsin flätat dem på nätterna. Och nej, alla frisörer säger inte man ska göra det. Inte en enda av de jag haft !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *