MY LITTLE SUPER GIRL.

Allmänt

d218062496970853c886dfe4c76fc1c1

 Dagens reminder. 

Morning darlings! 

Vilken kväll det blev igår! Oh my! och att gå trick or treat i 2,5 timmar i ösregn är ingen lek alltså men alla 10 girls hade ett gott humör och var sååååå glada över allt godis de fick! Tusen 1000 T.A.C.K. till alla er som vi tittade in till! 🙂

Festen avslutades med  sleepover av en klasskompis så här pågår lek nu och jag ska sladda ut i regnet och handla så att jag kan fixa pannekaker. Ville bara titta in till er först och önska er alla en riktigt goooood morgon!

1958366_10152383374955796_8338356636325163092_n

Jag var så inne i allt festfix och plötsligt kom gästerna och det var då, mitt i allt, som jag kom på att jag inte fotat hjärtat i sin kostyme! Så, det här blev enda bilden jag fick till, i farten…  Hon var en Super Girl och på den läckra capen så står det Amazing i guld skrift. Måste nästan fota och visa det senare så att ni får se. Hon hade även en matchande trick or treat bag med sitt namn på…

Och jag och JIG då? Well, så här såg vi ut när vi hälsade kidsen välkomna:

10712936_10152382180660796_5135234502813994738_n

Jag & Johanna fick verkligen en chock då JIG dök upp i dörren och såg ut så här. Alltså check linserna! Super super scary. 😉   Själv körde jag samma kattmask som i fjol (sökte efter den i 2 timmar igår och gav upp till slut och drog ner till byn och köpte en som var långt ifrån lika fin, och sen, då jag hämtat J så säger hon plötsligt att hon ju lånaden den till en maskerad för en tid sedan (vilket jag glömt) så då hittade jag den på 1 min. Johanna har koll alltså.)

Bäst jag sticker ut och handlar nu så barnen får något annat än halloween godis till frukost 😉

Önskar dig en a.m.a.z.i.n.g. dag!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MY LITTLE SUPER GIRL.”

 1. Kristine says:

  -gøy – gøy – gøy-

  Å, så kult dere må ha hatt det i går. Halloween er stas!
  Dere var så fine/ kule alle sammen, og JIG sine øyne……!!!!

  Min jente syns også at dere har laget til en flott Halloween og flott bord.

  Min jente gikk også i 2,5t i regn, men like stor stas for det og overfull bøtte.

  Ønsker deg en super lørdag 🙂

  Takk for all flott inspirasjon.

  Liker godt din fantastiske inspirerende blogg!

  Klem Kristine

 2. Kristine says:

  Nydelig bilde av J, og hun er veldig lik deg på bildet 🙂

  K 🙂

 3. susan says:

  Så fin fest du hadde stelt i stand for Johanna – heldig hun som har deg til mamma. Så på innlegget lengre nede om å hele tiden å synes at man kunne gjort ting bedre for barna.
  For å si det sånn, det er ingen av de barna på den festen som kommer til å tenke på at sjokoladekaka var ferdigpakke, sånt no betyr jo ingenting. Det som betyr noe er å få være sammen med venninner i flotte omgivelser og spise godteri.
  Man må tenke på at alle er forskjellige, greit nok at du ikke er i skogen hver søndag på soppjakt men tenk på alt det andre du tilbyr din datter som spennende reisemål f.eks. Eller at hun har en mamma som er så kreativ og lager i stand fine gaver og innreder et flott barnerom. Eller at dere bor midt i byn, tenk så spennende det er å ha slottet som nærmeste nabo.
  Jeg har et søskenbarn som vokste opp på en liten øy på en bondegård, hun fikk jo massevis av tid ute i naturen, hadde mange søsken og var masse sammen med dyr men gjett hva hun savnet da; tenk å få dra på ferie med fly eller dra til Oslo og shoppe.
  Johannas liv var oppskriften på verdens beste liv for mitt søskenbarn. Mens kanskje andre byunger drømmer om å leve på en gård med masse dyr og natur.

  Og du hvis Johanna vil gjerne være ute i natur og spise hjemmelaget mat så send henne på speideren eller no sånt:-)) Er ikke verre enn det.

 4. AngelicaE says:

  Det ser underbart fint ut!!! Jag hade nog också svimmat lite om sambon kom hem så där! skrattar Härligt att din man spökar ut sig!

  Vi hade 10 små vampyrer, spöken och diverse monster hemma hos oss på sleep over och puuuuust, säger jag bara… Jätteroligtmen helt ärligt är jag jättelycklig att det är över! skrattar Så idag blir det en lugn familjesöndag, inga extra barn, bara vi.

  Ha en härlig söndag, sötaste du och hoppas att du får en fantastiskt fin ny novebervecka!

  Kraaaaaaaaaaaaam

  Angelica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *