MY NEW BAG.

Allmänt

Väskan kommer från Urban Expressions och var en fin julklapp från Polhem PR.

Lovade igår att visa er en bild av min nya fina väska så here it is ! 🙂   En ny väska är föresten ett tips! när du vill förnya din garderob så här i starten på ett nytt år för väskan är verkligen bästa accessoaren för oss girls. Den gör det lilla xtra till din outfit och vi blir glada av snygga detaljer. Eller hur ?!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “MY NEW BAG.”

 1. Anna says:

  Fin! Var kan man køpa den i norge? Finner inte nær jag googlar…

 2. Pia says:

  Oh yes! Fick en ny väska av min man ( han hade bra och tydliga instruktioner av min äldsta dotter) i julklapp och det piggade upp hela vintern tycker jag 🙂

  -Pia

 3. Marina says:

  Hej,jag har följt din blogg nu i va ett år hittade den när jag googlade på Phuket! Ja, vi ska dit tre veckor snart o därför tänkte jag fråga dig om lite tips., min syster har lägenhet i Kamala så vi ska väl hålla till mest där i de krokarna men tänker ju ta oss runt lite, har varit flera ggr i Thailand innan, men vilka tips har du på tex, snygga inredningsgrejor ell. Kläder? Spa , läckra hotell för ngn dag el. Mysiga restauranger? Det är bara jag o min man o vi är drygt 50 år, men det kan msn inte tro, ha ha. Tar tacksamt emot lite tips!
  Med vänlig hälsning, Marina i Skåne

  • gizmolina says:

   Åh så underbart att du ska till Phuket !!! 🙂 Du kommer att få en helt fantastisk semester ! och vad kul att du följt min blogg så länge ,det gör mig glad ! Här kommer några tips : söndagsbrunch på Twinpalm i Surin, middag / drink på Catch beach club som även hör till Twinpalms i Surin Beach, middag på Baan Rim Pa i Patong, tapas / vin på Joe´s Downstairs i Patong ( Baan rim pa + Joe´s ligger vid sidan av varandra på vägen mot Kamala i utkanten av Patong). Shopping : Surin Plaza har bra klädbutik ( Lola ) och en vacker interiørbutik som ligger vid sidan om (Surin Plaza ligger nära Surin beach), Central Festival (här finns bl.a. Zara) i Phuket town. Bästa marknaden tycker jag är Phuket Night Market (öppet på helgen från kl. 17), och vackert romantiskt mindre hotel är…. Mom Tri´s som ligger mellan Kata och Kata Noi Beach. Tyvärr är jag ingen SPA tjej så har tyvärr inga bra tips där…

   Du hittar fler phuket tips på min blogg om du söker på phuket, eller går in under kategorier … !

   Trevlig resa !!!! Kram ! 🙂

 4. Mirva says:

  Vilken snygg väska! Var kan jag shoppa en sån i Sverige?

 5. Titti says:

  Vilken fin julklapp!!
  Köpte en liten söt väska här i Huay Yang igår för ca. 45:-
  Ja vi kom hit igår….sov till 12.30 idag!
  Njuter av härliga värmen..mycket skönare än i augusti.
  Förstår du saknar Sverige ibland….trist det där med ingen varm lunch.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Lyckliga du som är i Thailand ! 🙂 Njuuuut dagarna !!! och ja, jag saknar Sverige, matboxar är inte helt min grej…. Kram !

 6. Snygg!
  Och det stämmer absolut som du säger! En väska är ett perfekt sätt att starta året. Min garderob fick sig en krämvit Michael Kors som jag spanat på läänge. Känns våfint & härligt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *