MY NEW C.U.T.E. BOOK.

Dagens tänkvärda.

Heeey darlings!

Då var vi plötsligt tillbaka i normal dygnsrytm igen så bye bye jetlag för den här gången!  🙂

Men jag somnade rekord tidigt igår, redan runt kl.21, direkt efter Sveriges Mästerkock premiären (någon mer än jag som saknar Per M.?) så heeelt i form är jag inte men en god bit på väg.  Och tur är ju det för jag har så mycket som ligger och väntar på mig och så mycket som jag önskar att ta tag i så här i början på ett nytt fräscht år för en sak är då helt säker: detta ska bli ett år fyllt av förändringar på flera plan!

Jag & Gucci chillar och check boken! jag visste inte att den super cute katt som jag skickar i meddelanden på facebook fanns som bok! så jag blev så glad då jag hittade den på Bangkok Airport, önskade mig den i julklapp, och fick den sen av nissen på julafton.

Nu kör vi tisdag girls! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MY NEW C.U.T.E. BOOK.”

 1. Här missade vi Mästerkocken igår- har helt fastnat i Breaking Bad men ska kolla ikväll tänkte jag! Älskar matlagningsprogram men kan tänka mig att Morberg fattas- han är ju väldigt underhållande 🙂

  Ha en fin dag!
  Kram
  Charlotte

  • gizmolina says:

   Breaking Bad? det har jag aldrig sett…får ta och kolla upp det! 🙂 Och ja, Moberg stod för en stor del av underhållningen + att jag tycker att han var trevligt ögongodis… 😉

   Njut din tisdag! Kram!

 2. Anna says:

  Äh, funkade bra utan Morberg! 🙂 Fick några favoriter som gick vidare.
  Härlig bild – love Gucci, love tofflorna, love naglarna!! 🙂
  Njut eftermiddagen!
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja då, han nya var bra han också men liiiite saknad var han Mr.Moberg… 😉 Jag & Johanna fick också några favoriter så det blir kul att följa programmet! Och tusen tack för positiv feedback Anna!!!

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 3. Wilhelmine says:

  P. Moberg er sååå fin, elsker å se på hans tv program. Søteste tøffler du har asså, minner meg på at jeg må se å få kjøpt meg noen fine…for fy fasan hvor mye trist vær det er for tiden. Ha en fin kveld, klem W.

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar mina Ugg tofflor men alltså de måste strax gå i pension för de är sååååå slitna… jag boooor i dem när jag är hemma och har gått så många mil i dem här i Casa Gizmolina att all skön ull nästan nötts bort… Så – blir snart nya på mig också ! 😉 (gärna ett par likadana, älskar dem!). Och ja, alltså vädret ska vi inte prata om… men idag såg jag faktiskt solstrålar för första gången i år. Fantastiskt!

   Njut kvällen Wilhelmine ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *