MY SOFT MISSONI SUNDAY.

Allmänt

Jag är kär i min nya sköna snygga kimono från Missoni Lindex kolleksjonen


Glad söndag sweeties!

Jag har njutit en sooooft start på den här söndagen med lack av tånaglar, mys med magasiner, levande ljus på borden och vackra höstträd utanför fönstret.

Nu pågår playdate här hemma och jag ska ta tag i hemmafix + jobb för man kan ju inte chilla bort en heeel söndag… eller ? 😉

M.i.s.s.o.n.i. happiness !

Nej men om man kanske skulle ta och hänga upp en lampa nu? Eller montera några IKEA boxar? Gud vad mycket kul jag har att välja mellan…. kanske jag helt enkelt tar och chillar lite till först….?  😉  eller hörde jag att girlsen vill ha våfflor?   Yes. Våfflor först.  !

P.S Missoni Lindex lanseras på tisdag, 25 september. Kimonon kostar nok 699.

Önskar dig en l.o.v.e.l.y. söndag! 🙂

KrAm!

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “MY SOFT MISSONI SUNDAY.”

 1. gingi says:

  God søndag til deg også, fine omgivelser du står i, synes du er veldig inspirerende på interiør!

 2. Jennifer says:

  Tycker du gör helt rätt som chillar och myser, det ska man göra på söndagar tycker jag :). Må så gott! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Ja, söndagar ska ju egentligen vara en dag utan måsten… så – jag mixar chill med fix 😉 Njut din dag ! Kram !

 3. Christina says:

  Oj vilken vacker lägenhet ni har, räcker att se dörren för att förstå att det är högt till tak.
  Lindex satsning får tummen ner från mig som gillar original 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja vi har hur högt i tak som helst ! 🙂 Jag förstår hur du tänker ang original men det blir ju inte någon dirket kopia då det är Missoni själva som designat…. Personligen är jag också för original framför kopior men denna typ av designsamarbeten gillar jag ! Önskar dig en fantastisk söndag ! Kram !

 4. Titti says:

  Åh hoppas jag får tag på något Missoni från Lindex….har sett skyltningen.
  Jag tycker det är helt ok för detta kan inte kallas kopior..
  Kopior typ Louis Vuitton utomlands (Thailand) köper jag aldrig.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Exakt så tänker jag också ang. kopior. I morgon lanseras Missoni hos Lindex så då hoppas jag att jag får tag i några godbitar till Johanna. Tycker att barnkolleksjonen är SÅ fin. ! Håller tummarna för att du får tag i det du önskar dig ! Happy måndag ! Kram !:)

 5. Miss Tess says:

  Snygging!

  Snaaart är det äntligen dags för Lindex Missonikollektion, ska bli så kul att få klämma och känna på den.

  Kram

 6. ElinH says:

  Har du noe tips om hva som er et ” must ” fra missoni kolleksjonen???

  • gizmolina says:

   Personliga favoriter är kimonon, blusen med sommerfugl, strikke kåpen och barnkläderna…. jo, också sjerfet jag köpt ! det långa i lila / guld med frynser. Kryssar fingarna för att du får tag i det du önskar dig! Klem ! 🙂

 7. ElinH says:

  Og det ser fantastisk ut hos dere!

 8. Lotta says:

  Hej!

  Om någon nu missat det, Missoni for Lindex lanseras 25 september. Inte oktober… Alltså i övermorgon.

  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 9. Cessan says:

  Sååå fin!!! ❤ Och vilka helt underbara dubbeldörrar!!!

  Kram Cessan

 10. Imorgon smäller det, tycker det finns så mycket fint! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *