MY SUNDAY PICS.

Min söndag startade med soft soffläge….och denna underbara utsikt. Vilken otroligt vacker höst vi har!

Så där ja, nu har jag lastat ner bilderna från igår. Alltså jag fotar nästan aldrig med min Canon längre efter att jag fick en i-phone 5 för telefonen tar SÅ fina pics + att den är så mycket smidigare att ha med överallt.    Hur som helst , vi var som sagt på en roadtrip till Sverige igår och jag älskar verkligen att handla mat i svenska matbutiker, efter 13 år i Norge är det en LYX kan jag lova! för utbudet är så mycket bättre + att jag känner mig så mycket mer hemma när jag hittar  falukorv, köttbullar, fil och Kalles kaviar i hyllorna.  Så det blev en riktigt härlig söndag ! 🙂

Min söndagsoutfit = topp + kofta Zadig & Voltaire, sko Fiorentini + Baker, väska + solbriller Gucci. Också var det ju lite xtra kul att vi hade en ny snygg bil att åka i !  (jIG´s nya firmabil).

Vi hamnade i leksaksbutiken för att J skulle köpa några småting till Halloween (herregud, det har ju tagit helt av!) och det slutade med att vi gick hem med årets 1:a julkalender! Ho, ho, ho !  och J valde Pet Shop´s även i år (hon hade en förra året också), de är hennes favoriter.

Och vad passar bättre då man är bakis än lite junkfood? 😉  MAX grillen är verkligen the shit!

Till sist så måste jag visa er Johannas nya super fina topp från Lindex. Den är ett tips!

Den vita “volangkanten” är en underbar detalj som sitter fastsydd i tröjan…

…och paljettrosetten….love it!  Sen är de där shortsen från I dig Denim  J´s mest använda plagg ever!

Nu blir det svenska smörgåsar till lunch här. Pågens Gott Gräddat + hushållsost + skinka. Inte en diet så långt ögat kan nå…. ha, ha.  M.u.m.s.!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “MY SUNDAY PICS.”

 1. Titti says:

  Här är det bara lego friends som gäller nu…. när jag vär 8 gällde bara Barbie. Men det är tydligen “töntigt” nu 😉

  • gizmolina says:

   Johanna har massa oöppnade Lego Friends förpackningar här hemma så det blev aldrig någon succé hos henne… Men Barbie gillar hon! Dock inte lika mycket som Pet Shop´s ! 😉 Kram!

 2. Jonas says:

  Vilken galasöndag!

  (Glöm inte bilden till mig, puss!)

  • gizmolina says:

   Ha ha. Ja det var det! men saknade ballonger och dig… ! och ja just det bilden, shit! har glömt. Fixar a.s.a.p. ! Puss !

 3. Camilla says:

  Å så fine dere var i går, som alltid:) Elsker strikkejakken din, kjøpt nå? Hvor? Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack för komplimang! 🙂 Jakken är verkligen en favorit. Shoppad hos Kiman på Sandvika Storsenter. Kryssar fingrarna för att du får tag i den! Happy tisdag! Klem!

 4. Christina says:

  Johanna är supersöt, alltid glad:) Arbetar din man JIG för Johaug eller äger han varumärket?
  Och du, bry dig inte om de tidigare kommentarerna om att barn ska vara barn för det är ju självklart för en förälder. Flickor är bestämda om vad de ska bära och hur de ska se ut redan från 1 1/2år, det går upp och ner med deras stil men till slut hittar de sin stil som är bra för dem.
  Njut med Johannas nyfikenhet på livet, hon har ju en trygg familjesituation.
  Visst är det kul att ha en dotter.
  Kram

  • gizmolina says:

   Tack snälla du för din trevliga kommentar och för komplimangen till Johanna! 🙂 JIG äger varumärket inom vissa kategorier. 2012 lanserade de en kollektion med handskar och i vinter har den kollektionen växt så snart kickar en stor lanseringskampanj igång. Kul!

   Och ja, de är verkligen bestämda de små tjejerna 😉 men jag tycker att det är kul. och precis som du skriver så hittar de sin stil till slut. Fast Johanna har nog redan hittat den faktiskt för vi är i.n.t.e. alltid överens i butikerna. Ha ha . Men oftast tycker vi lika. Som tur är ! Jag är oavsett otroligt glad över att jag har en dotter eftersom jag själv älskar allt som hör till !

   Önskar dig en magisk dag !!! Kram!

 5. kristine says:

  Det var jag som skrev en kommentar om att ha en mamma som alltid såg till sitt utseende och hur det påverkat mig.
  Jag är jätteglad för ditt svar Anna-Stina.
  Som jag skrev, det är ett känsligt ämne för många, och Christina, det var ingen mening att Anna-Stina skulle ta det personligt.
  Ville bara lyfta frågan, eller snarare tanken på att våra små barn påverkas och tar in mer än vi tror.
  Klart jag förstår att Johanna vet vad hon vill, att välja kläder vill väl varenda liten unge 🙂
  Och dom ska såklart få välja så långt det går.
  Men när jag ser på förskolan där jag jobbar, hur utseende och kläder, färg på tofsar och att ha nya fina kläder påverkar barnen, speciellt flickorna, så måste jag bara få ställa frågan och väcka tankar.
  Jag kan ha helt fel, men mig påverkade det att ha min mamma som lade ner mycket tid på att se snygg ut, alltid denna spegel och håret som skulle vara perfekt.
  Inte så mycket då, men mer när jag blev stor nog att förstå vad utseende betyder i vår värld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *