MY VIEW RIGHT NOW…

16938830_10154235147380796_6129181030874766397_n

Snapshot från stua / vardagsrummet. Jag möblerade om här inne häromdagen och i fönstret står den nya lampan som jag är SÅ glad över att jag köpte! den ser ut som en luftballong som när som helst ska lätta…  

Go´kväll i stugorna! Här sitter jag med Ugg´sen på och jackan i beredskap och spanar efter traktorn! Det är mitt nya liv det. No more fashion spotting, only traktor spaning…! Ha, ha, ha. Hemskt. Men eftersom vi betalar killen för att ploga / skotta vår uppfart så vore det ju himla dumt och jag missade chansen att flytta bilen då han väl är här och nej, jag kan inte gå ut och ställa bilen i gatan för då kommer han inte till där heller…  så – här sitter jag redo för utryckning!

Och idag har jag haft värsta städ-dagen. Fick ett ryck! och satte igång och tokstäda köket. Alltså sååååå skönt då det var gjort! och då jag ändå var igång så fortsatte jag både här och där. Jag rensade ur skafferierna (känns SÅ fräscht där inne nu), diskade ur kryddstativet, tömde köksön på ALLT för den är  värsta samlingspunkten, där hamnar tidningar, läxor, post etc etc. i en salig röra och det ser bara helt förfärligt ut men nu är det slut med det! fr.o.m idag ska hela ön vara skinande ren & TOM! Sen, då jag städat klart så körde jag iväg på en liten shoppingtur. Det var min belöning! Ha, ha. Köpte fredagsbukett, orchidés, tulpaner, bubbel etc. och plötsligt så hamnade jag i ett flow och hittade SÅ fina detaljer till hemmet som det var en glädje att placera ut då jag kom hem. Ska fota och visa i morgon för nu är det tyvärr för mörkt…

Nej, nu börjar det bli väldigt varmt om fötterna här så tror jag ger upp traktorn….

Åhhh den känslan då huset är städat & redo för helg. Loooove it! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “MY VIEW RIGHT NOW…”

 1. Pia says:

  Ren Feng shui – allt clutter tar energi mkt energi och nu börjar ditt nya energi rika liv ! Visst är det idag fredag som något spännande skulle hända.
  Hoppas traktor dök upp och du har en renplogad parkeringsplats.

 2. elin says:

  Hos oss havner også mye rart på kjøkkenbenken. Merkelig det der 😉
  Ha en god helg i nyvasket hus!

 3. Så fint och fräscht (= visst är det träd ifrån Ikea bakom fåtöljen?vad högt och stort det blivit (= tror jag ska med handla ett sådant.
  Ha en fin fredag!
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *