MY WEEKEND PICTURES.

Lördag runt kl.17. Jag gör sällan entré på fester utan ballonger i min hand och hur praktiskt är det inte att ha en ballong butik “runt hörnet” där vi bor?! Underbart! 

Det var någonstans mitt i nedlastningen av bilder till det här inlägget som jag somnade in igår…zzz… men nu är det dags för ett bildregn från helgens festligheter. Min lördag bjöd som sagt på födelsedagsfest hemma hos Emma och på söndagen fortsatte vi firandet med middag här hemma hos oss.

Love, love, love ballonger! 

Tjejfest it was…

….och min vackra vän Josefine , som jag inte mött på allt för länge!,var också på plats.

Sen, efter wining & dining så drog vi vidare till Monkey Bar och dansade hela natten lång och hur lyxigt var det inte att få sovmorgon dagen efter?  Jag var ju home alone med Gucci så det fanns ingen här som väckte mig. Otroligt s.k.ö.n.t. !!!  men jag kunde inte ligga sååå länge för det var på söndagen som Emma fyllde så jag bjöd hem girlsen på födelsedagsmiddag.

Oh yes, soffan är tillbaka där den var från början. Blev bäst så! 😉

Visst får man lite julstämning

Hipp, hipp, hurra för finaste Emma! (du hittar föresten de fina ljusen i min webshop).

Nu är det dags för lite lunch här i Casa Gizmolina och sen måste jag ner till Panduro så att jag får den saken ur världen. Tror föresten att jag shoppar en julgran på vägen också! till terrassen. Ja, så får det nog bli !  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “MY WEEKEND PICTURES.”

 1. Titti says:

  Vilka underbara ballonger….sådant finns inte i Umeå!
  Här har det ösregnat idag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Visst är de fina! 🙂 Jag önskar att det fanns en ballongbutik i alla städer runt omkring precis på samma sätt som det finns blomsterbutiker!

   Hoppas att du slipper regn idag och att din dag blir fantastisk!

   Kram!

 2. Anna says:

  Ljuset ” the best is yet….” Var hittar jag det? 🙂
  Kraaam

  • gizmolina says:

   Jag bloggade det häromdagen… så gå tillbaka i bloggarkivet några dagar! 🙂 Det är en stickers som jag har satt fast på ett blockljus. Shoppat hos butiken Bolina. Kanske det finns i deras webshop? http://www.bolina.no

   Kram!

 3. Anette says:

  Hva heter ballongbutikken ? Enig med deg, så kult med en ballongbukett!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *