Mys istället för stress.

Allmänt

168397-1536
Johanna älskar att leka framför stora spegeln.

Jag tog bilden i hallen/gången alldelens nyss och då hade jag precis bestämt att det inte var någon idé att klä oss och stressa iväg för vi skulle hinna leka ute max 15 minuter för sen är det lunch + "nap" på dagis så vi får ut mycket mer av besöket om vi går dit i eftermiddag.

Så  nu ska jag fixa till mig, vi ska leka, äta och mysa och sen när det är dags för hjärtat att sova så ska jag ta en walk till "Høyer" och hälsa på Petter som har shoppat kläder till Johanna i New York. Jag fick ett sms ang. en jacka från Ralph Lauren och en outfit från Marc Jacobs.. så ny är jag SÅ nyfiken på att se!! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Mys istället för stress.”

  1. Så söt;)Jag gillar själv när min dotter leker framför spegeln. Det kvittar om man precis har tvättat hennes händer, den blir ändå smutsig. Jag tror dom har nåt inbyggt.

  2. Anna says:

    Ooh, Marc Jacobs, det här måste jag se 🙂

    Och vad söt hon är lilltjejen!

  3. Emelie ;) says:

    Så söt då 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *