Mys lunch

Allmänt

Mys lunch
Födelsedags prinsessan Anne-Cecilie & min lilla prinsessa… på Bölgen & Moi.

Idag bara försvann dagen…. Johanna somnade vid 12 i sin säng och vi skulle vara på lunch på Bölgen kl. 13. Jag fick flytta den till 13.30 och ändå kom vi ca 20 min försent… Trodde att jag skulle kunna flytta över en sovande Johanna från sängen till vagnen men det misslyckade så klart, hon blev KLAR vaken 😉

Så – vi halvspringer till Bölgen och hon är lika klar vaken hela vägen (jag hade så klart hoppats att hon skulle somna om..) och hon fortsatte att vara klar vaken hela lunchen som du kan se på bilden 🙂

Det som är bra med att hon är vaken när vi är ute på dagen är att hon får se andra människor och hennes hjärta får jobba lite med alla intryck! Så det gör ju ingenting, det är bara lite enklare att äta utan att ha henne i knäet 😉 Men Anne Cecilie hjälpte mig så den ena åt då den andra höll osv… väldigt smidigt!

Efter lunch somnade sessan så fort jag la henne i vagnen men när jag sprang upp ett ärende hemma på vägen så blev hon klar vaken (undrade nog vart jag tog vägen?) och sen kunde hon inte sova mer trots att jag gick en tur på ca 1 time med enda mål att få henne att somna… På turen mötte vi Randi & Linus, bruna och fräscha efter ferie!

Sen hem och som vanligt.. gröt, lek på golvet, bading, mer lek och sen flaska och god natt!

Hon somnade riktigt fort i kväll. Skönt!! 🙂  Medan jag nattade kom JIG hem efter 3 dagar i Göteborg så det blev Bambus middag som han köpt med på vägen och nu ska jag mysa med Kina snacks som han shoppat  i Sverige. Mums! Han köpte med gröt till Johanna också, hennes favorit är Äpple & Päron från Semper. 🙂

Imorgon är en annan dag…!!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *