Mysig eftermiddag hos morfar.

Allmänt


Jag och en sleeping beauty på gården hos pappa efter en liten prommis runt kvarteret.

Min pappa kom och hämtade upp oss vid lekparken igår och sen åkte vi hem till han och hans Inger för god lunch. Det var perfekt "sitta ute i solen och äta" väder och vi hade en jätte mysig eftermiddag 🙂


Pappa hämtade ner mitt gamla dockhus från vinden och Johanna bara älskade att leka med det. Kul!

   
Snacka om 70-tals stil på inredningen i dockhuset 😉 Kolla in det läckra sovrummet och det fräsiga barnrummet. Oh la la säger jag bara! 😉

    
Det var så härlígt för Johanna att promenera runt i trädgården.

TACK! pappa & Inger för en jätte god lunch och en mysig eftermiddag.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Mysig eftermiddag hos morfar.”

 1. Anonymous says:

  Vet du hva? Jeg har eksakt samme dukkehus fra da jeg var liten…det er presis det samme…oi, gjett om barndomsminnene strømmer på nå! 🙂 Mitt dukkehus står i min bod, fullt møblert, og jeg kommer aldri til å kvitte meg med det. Jeg har ingen liten prinsesse som kan leke med det, men kanskje…en dag…? 🙂

 2. Jane says:

  Vet du hva? Jeg har eksakt samme dukkehus fra da jeg var liten…det er presis det samme…oi, gjett om barndomsminnene strømmer på nå! 🙂 Mitt dukkehus står i min bod, fullt møblert, og jeg kommer aldri til å kvitte meg med det. Jeg har ingen liten prinsesse som kan leke med det, men kanskje…en dag…? 🙂

 3. Anne_K says:

  Åh, jag har också ett sånt dockhus i min mammas källare! Det finns inte kvar för försäljning längre så det är ett exklusivt dockskåp som Johanna fått leka med!

  Själv tänkte jag ge det till dottern om ett eller två men ska först göra en rejäl homestyling innan! 😉

 4. nettis says:

  ååh! ett sånt där dockhus hade jag oxå! minnen….. 🙂

 5. Mia says:

  Ja jag sitter också och ler åt alla minnen jag har med mitt dockskåp. Hoppas på att få en liten dotter någon dag som kan få ärva 🙂

 6. Titti says:

  Jag har ett exakt likadant, eller hade, gav bort det sen, iallafall så har jag tapetserat och målat om det! Blev jättefint och var riktigt roligt att dona lite med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *