Mysig kväll med vänner.


Jag eldar i öppnaspisen varje dag då vi äter middag för det skapar så härlig stämning 🙂 Johanna har på sig bluse från Benetton och klänning/kjole från Zara. Jag har på mig topp från Andersen & Lauth (under den har jag underklänning från Ti-Mo). Det söta Hello Kitty underlägget + tallrik + kopp är shoppade i Thailand.

Vi har haft en riktigt M Y S I G tjej-kväll här hemma med våra fina vänner Emma & Elsa. Girlsen har lekt och vi har ätit god (enkel) middag i form av spaghetti & köttfärsås (perfekt “barn-middag”) och till dessert blev det glass till de små och Bocca till de stora. Å vad det är underbart att lägga alla “måsten & borde” till sidan ibland och bara umgås ! 🙂


Friends.


Söta Elsa har fyllt år så vi passade på att FIRA henne med ljus & paket. HIPP, HIPP, HURRA! 🙂


När ljusen var utblåsa blev det GLASS ! Ett bra alternativ till tårta 🙂


… och plötsligt började det att regna… ! 😉


Tusen TACK för ikväll sötisar ! Det var sååå mysigt att ha er här och vi ser redan fram emot nästa gång! Kramar!! 🙂

Att ha besök sätter verkligen guldkant på vardagen ! I love it!  🙂

Vet ni föresten vad jag lyckades med idag? att köra in i 2 oljemålningar (!).  Jag vet, jag körde in i en annan bil igår och idag körde jag in i 2 tavlor (av alla ting…) som stod uppställda utanför en antik-butik. Frågan är hur veckan ska sluta ? kanske lika bra att jag tar t-banan imorgon ? 😉  Som T U R var så kom jag undan med att betala 200kr för de 2 tavlorna och butiken som äger dem frågade om jag ville ha dem? (de gick nämligen inte att sälja för ja, de hade minst sagt gått sönder..)  Oh my, allt ska man vara med om 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Mysig kväll med vänner.”

 1. Linda says:

  Så mysigt ni verkar ha haft men så tokigt med tavlorna! Du får ta det lugnt ute på vägarna 😉

 2. Pethra says:

  Så tokigt det kan bli:)
  Själv backade jag in i en och samma bil två gånger. Först en gång. Blev då så nervös, så när jag trodde att jag hade ettan i och skulle köra framåt så hade jag fortfarande backen i. Så vad händer? Jo jag backade in i bilen engång till.
  Nu är det dax att släcka alla ljus och gå och sova.
  GoD NaTt.

 3. Det såg ut som en alldeles ljuvlig afton för söta Girls.

  Skrattar när jag läser om hur du backar in i bilar & tavlor Fniss
  Ta T banen i morgon du ;D

  Kram på er tjejer

 4. Karin says:

  Fin kväll och skön stämning ser det ut som. Där hade jag säkert trivts!!

 5. Marta says:

  va myyysigt! 😀

 6. Men OJ stackare Vilken tur att de inte var dyrare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *