Mysig lördags morgon.

Allmänt

168397-1260
JIG fotade oss alldelens nyss. Det ser ut som att jag sover, men jag blundar bara på bilden 😉

När mitt hjärta somnar runt kl. 20 så vaknar hon kl. 07 så – det var precis vad hon gjorde idag. Sen har vi legat och super mysit i stora sängen fram till att vi nyss förflyttade oss till soffan där hjärtat fick sin morgonflaska.

Jag har riktigt "julstämning" på morgon… ute blåser det och regnar och är så där härligt höstmysigt mörkt och inne har jag tänt ljus och vi ser på Nyhetsmorgon på TV4. Lovely! 🙂 Idag ser jag fram emot intervjun kl.10.15 med norska prinsessan Märtha Louise, hennes barnbok kommer ut på svenska i dagarna också ska hon kommentera det här med att hon pratar med änglar. Blir intressant att höra!

Idag är jag SÅ klar för en till Ikea tur för sent igår kväll (hmm.. natt..) fick jag ett "ryck" och började sortera alla våra cd skivor i de boxar jag moterade för en tid sedan och nu måste jag dit för att shoppa DVD boxar också för jag köpte fel igår (köpte ännu fler cd boxar…förvirrad..). Nu ska det nämligen bli ordning & reda här!

Jag önskar dig en härlig dag fylld av lördags mys! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Mysig lördags morgon.”

  1. Hanna says:

    va mysigt de ser ut (:

  2. josefine says:

    tänkte tipsa dig om intervjun men du har ju koll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *