Mysig SOL stund i parken.

Allmänt

168397-715
Hjärtat tyckte att det var lite små läskigt att sitta i det höga gräset, därför höll hon armarna högt 😉 Jag satte henne där bara för att få ta några fina bilder. Den rosa fotbollen shoppade vi i Stockholm på NK.

Jag och  mitt hjärta har varit i parken i eftermiddag och super myst 🙂

När sessan sov solade jag och sen satt vi och lekte och myste och hjärtat vinkade till de som gick förbi. Alla vinkade glatt tillbaka 🙂 men! en tjej som vinkade tillbaka kom fram och satte sig ner brevid oss… ehh.. jag tycker kanske att det var lite "speciellt".. Jag menar – bara komma och sätta sig brevid oss och sen bara bli sittande där..? Okej om hon hade pratar men hon bara satt där och sa nästan ingenting. Lite märkligt var det allt 🙂

Nu är vi hemma och äter köttbullar & snabbmakaroner. Mumsigt!

Ska strax ut igen så sessan får sova sin eftermiddags "nap" och så jag får sola. Oj, nu vänder hon hela tallriken med makaroner upp och ner… bäst jag fokuserar på henne nu 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *