Mysig & solig eftermiddag!

Allmänt

168397-978
Josefine har fotat, jag har tagit bilden från hennes blogg: http://prinsessans.blogg.se

 Nu är vi hemma igen och mitt hjärta har precis fått lite mat så nu ska jag fixa middag till mig själv. Sen blir det, som vanligt den här tiden, lek med mitt hjärta sen bad och sen nattning och sen bloggar jag massor då hon somnat! 🙂

Såg som hastigast på alla kommentarer ang. dagis & förskola och jag har precis bestämt mig för att jag kommer fortsätta att kalla det för "Dagis" för det låter mysigast också är det det alla mina vänner i Sverige säger. 🙂  Men kärt barn har många namn… jag säger  "Barnehage" också för det är vad det heter här i Norge.! Också säger jag "ostkrokar" fast det heter "ostbågar"! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Mysig & solig eftermiddag!”

 1. Linda says:

  en gång dagis, alltid dagis!

 2. AnnaStina says:

  Ja, så är det! 🙂

 3. sofia says:

  Absolut 🙂

 4. Lina says:

  Ja, klart det heter ostkrokar! Iaf för alla oss med i norrland! ;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *