Mysigaste dagen.

Allmänt


Jag & Johanna hemma hos Lotta & Co idag. Lovar att visa vad som är i H&M påsen senare. Min dagens var klänning / kjole från Zara och byxor från Filippa K.

Vi har haft ännu en super mysig dag hemma hos våra kära vänner Lotta & Co idag 🙂  Kidsen har lekt och vi vuxna har myst och solen lyste från en klarblå himmel fram till runt kl. 16 då molnen kom på besök.

Nu har vi precis ätit jätte god middag här hemma hos mamma & Hans och det är dags för mig att byta en bajsblöja på Johanna 😉 Sen blir det mitt favorit godis: "skumraketer" !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mysigaste dagen.”

 1. Madelene says:

  Supper fin kläning köpte du i år?

  Kram Madelene(Landvetter)

 2. Jessica says:

  Kanske dags att börja pott-träna? Min dotter var helt blöjfri när hon var 1½. Jag jobbar inom barnomsorgen, det är inte helt ovanligt med 3-åringar som ännu inte är blöjfria. Och inte är det barnens fel.

 3. AnnaStina says:

  Madelene-

  Tack snälla du! 🙂 Jag shoppade den på Zara i Phuket i våras. Kram! 🙂

  Jessica-

  Johannas potta står och väntar hemma i Oslo. Kram! 🙂

 4. Anonymous says:

  Vet ikke hvordan det er i Sverige, men i Norge er det helt vanlig at barn bruker bleie når de er opp mot tre år. Synes det er helt uproblematisk. Ikke noe å stresse med. Det ordner seg av seg selv, når barnet selv er motivert.

 5. Josefine says:

  Absålut darling, vi funderar på potträning efter den bra artikeln i Vi Föräldrar men så är det det praktiska då… Elians potta står här den också, vi får peppa varann då ni är hemma! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *