Mysigaste middagen.


Heidi & Johanna busar . Kolla föresten in soffan, jag bytte tillbaka kuddarna 😉

Det var verkligen SÅ mysigt att ha underbara "Gizmoängeln" Heidi här igår. Hon är en helt unik person som jag är oerhört glad över att ha i vårt liv och Johanna bara älskar henne ! 🙂

Igår då Heidi kom hade vi ju inte setts på 6 månader men Johanna var direkt "super close" med henne och skulle visa henne ALLA sina leksaker, "titta!", "titta!", "titta!" sa hon 1.000.000 gånger och pekade på ALLT`:-) Sen lekte & busade de hur mycket som helst.


Johanna överlämnade alla paket till Heidi….


.. och hon fick bl.a. fina halsband 🙂

En av de BRA sakerna med att vara hemma i Oslo igen är så klart att träffa alla kära vänner för goda vänner förgyller livet och får oss att må bra !

TACK underbaraste Heidi för en jätte trevlig kväll och för de goda jordgubbarna som jag mumsat på idag. Jag & Johanna längtar redan till nästa gång vi möts och hoppas att det blir väldigt snart!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Mysigaste middagen.”

 1. Caroline says:

  vilken söt tjej och jättebra vän som ställde upp när ni var borta (och säkert annars också!)! det är härligt med sån vänskap!

 2. Jessica says:

  Roligt att ni är tillbaka till Oslo igen så jag får se lite bilder på er fina lägenhet 🙂

 3. Madelene says:

  Vad härligt att ha en sån underbar vän.

  Kram Madelene(Landvetter

 4. Så söta de är tillsammans!

 5. Heidi says:

  1000 Takk, herlige du! Trives SÅ bra med dere, og gleder meg til å se dere igjen! 🙂 Du er nydelig, og Johanna like så. Tror jeg kommer til å drømme om "titta" og "sitta" i natt!! 🙂 Mange klemmer H

 6. Nelly says:

  va mysigt det ser ut! : ) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *