Mysigt.


Vid middagsbordet ikväll… Johanna inviger ny super-mysig klänning från Benetton idag med hood & fickor.

Å vilken GOD middag vi girls har ätit (tack mormor!) och sen har vi sett Erik utklassa sina medtävlande i IDOL så hoppas verkligen att han går vidare. Vilken CHARMIG kille !! 


Johanna körde “cookalong” med mormor på köket 😉  Det underbara köket kommer från Millimini.

Det börjar bli dags för nattning av en kvällspigg och BUSIG prinsessa och den här lilla figuren sover tillsammans med henne varje natt sedan i lördags. Den blev en favvis direkt då hon fick den av JIG:


Vår nya “familjemedlem” heter Hopsidaisy.

Såg du föresten på IDOL i kväll ? vem gillar du bäst?


Uppdatering kl.23.30: mina 2 favoriter gick vidare i kväll och jag gissar att Erik kommer att gå LÅNGT ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Mysigt.”

 1. Erik – han kommer gå långt, det förvånar mig inte om han står på scen i Globen på finalen. Grym röst och en riktig entertainer, precis som Kevin. Jag hejar på Erik!

 2. Maja says:

  Känner du till Upsydaisys "program"? Johanna kanske skulle gilla det (även om jag kan tänka mig att hon är lite för stor.. men testa!)! Det heter (på svenska) "Drömmarnas trädgård" (In the night gardens) och går i sverige ofta på barnkanalen innan bolibompa börjar! Sök och se efter om hon gillar det! Finns även stickers, böcker etc… (bägge mina killar gillar detta.. därav är jag NÅGOT insatt.. ;-))

  TACK för en bra, fin och inspirerande blogg! /Maja

 3. Maja-
  Tack snälla du för tips ! 🙂 Programmet heter "Drømmehagen" här i Norge och går varje kväll på barnTV. Johanna såg massor på programmet då hon var lite mindre , sen var det plötsligt en period då det inte var ett dugg intressant…., men nu ser hon det ibland på DVD. Fast figuren hon fick är mer intressant 😉 Barn är ju så härliga för ena stunden är något super intressant och det enda som "gäller", nästa är det totalt ointressant.. och sen kan det plötsligt bli "på" igen. Tack för att du var så omtänksam och tipsade mig. Kram! 🙂

 4. Maria P-N says:

  Hej!Jag kommenterar ytterst sällan även om jag är inne på din blogg varje dag. Nu är klockan bara sju och jag fick lite tid överför att kika in på bla din blogg. Jag stiger upp i god tid före barnen för att göra mig i ordning innan "racet" börjar. Jag vill bara säga att jag fick en sådan energikick av dig och det du skriver. Tack det behövdes!

 5. Nilla says:

  Halloj Anna-Stina!!
  Vad mysigt att ha mormor på besök, förstår att ni myser för fullt.
  När du åkte hem från Mallis, så fick vi möjlighet att ställa frågor till dig, som du skrev att du skulle svara på sen. Men vart hittar jag svaren??
  Hoppas ni får en härlig solig dag i Oslo, här i Uppsala är det -1,5 grader, brrr.
  Kram Kram!!!

 6. Annica says:

  Johanna verkar så go, alltid lika glad (på bilderna iallafall!) Vi håller också på Erik, vår sons favorit!! Kram /Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *