Mysigt besök!

Allmänt


Dessa underbara små chokladkakor hade Kjersti shoppat med från United Bakeries. De är himmelskt goda ! 🙂

Vi har haft super mysigt besök av våra bästa vänner Kjersti & Sunniva i eftermiddag och det värmer verkligen mitt hjärta när jag ser hur stor glädje de små girlsen redan har av varandra. Sunniva blir snart 4 månader och Johanna passar på henne hela tiden, hon pussar & kramar & stryker henne på kinden, hon läser bok för henne och hämtar blöja då den ska bytas osv osv  Det är SÅ sött att se ! 🙂

   
Johanna älskar att umgås med Sunniva ! 🙂

Och vi mamas har haft härligt girltalk och fikat goda muffins som jag slängde in i ugnen strax före de kom + de underbara chokladkakor som ni ser på bilden och jag fick inspirerande interiörbladet av min kära vän som jag ska kosa mig med i kväll (TACK vännen!) .

Det mysiga besöket satte guldkant på vår lördag !

TACK kära vänner för att ni finns i vårt liv!! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Mysigt besök!”

  1. Lill says:

    Oj vad söt Johanna är! ^^

  2. SANIBO says:

    såg ju underbart gott ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *