Mysigt med bäbis!

Allmänt


När vi kom hem lekte Johanna lite på sitt rum. Där rådet det ett "rosa kaos" 😉 för jag rensar ur för små kläder och spjälsängen ni ser ska så klart ut och ny säng ska in och julgranen och allt annat julpynt ska bort (vi har jul i hela lägenheten för vi reste ju 13:e dec.) . Jag riktigt längtar till rummet är fixat & klart och då ska ni så klart få se fler bilder 🙂

Trots att detta inte är "dagen" så var det  såklart SÅÅ JÄTTE MYSIGT att träffa Kjersti och lilla underbart söta prinsessan Sunniva idag ! 🙂  Hon var världens sötaste och det känns overkligt att Johanna varit så liten…. tiden går verkligen FORT! Och när man ser en sån där söt liten bäbis, eller "bäbbä" som Johanna säger,  så vaknar alla hormoner och ropar "en till!", "en till!" 😉 Jag längtar verkligen efter ett syskon till Johanna !  så en dag… !

Min käraste underbara vän Kjersti : du ÄR en äkta yummy mummy och det gick inte att tro att du nyss fött ett barn 🙂 Tusen TACK för en riktigt mysig lunch! och för att vi fick komma och hälsa på det lilla miraklet som vi redan längtar efter att få träffa igen.


Jag kunde tyvärr inte fota ballongbuketten vi hade med oss till lilla prinsessan idag men den såg ut nästan exakt som den här som jag själv fick då jag kom hem med Johanna. Jag ÄLSKAR sånna här ballongbuketter ! de är så kul alternativ till blommor 🙂

Nu tittar Johanna på Bolibompa (hon skrattar för fullt där inne i sin fotölj hör jag) och jag ska fixa till lite här för vi ska få besök lite senare.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Mysigt med bäbis!”

 1. Madelene says:

  Vad finnt med ballongbuketer det tror jag inte finns i svergi det är ju en jätte rolig grej att få och att ge bort.Hoppas att eran måndag har varit bra.Nu jobbar jag bara den här veckan och sen är det 6 veckors skön semester.Hoppas arr värmen kommer tillbaka.Kram på dig Och Johanna.

  Madelene(Landvetter)

 2. Kul med ballongbuketter! Visst är bäbisar oemotståndliga. Jag börjar känna hur det rycker i bäbis-nerven allt oftare nu för tiden… 🙂

 3. Viktoria says:

  Åh jag älskar Johannas "rosa kaos" rum 🙂

  Kram

 4. Anna-Lena says:

  Söta Johanna! Jag har tänkt på dina ballongbuketter förut, ser så härligt ut! Vart köper du alla underbara ballonger?.. Ha en skön kväll och hoppas ni "hinner ikapp" er själva i morrn… 😉

 5. Eva says:

  Hej

  Fin vit blus var kommer den i från för affär?

  jätte söt.

  mvh

  Eva

 6. KarolinaN says:

  Hihi, tänk vad mycket finare ett "städkaos" blir när det är i rosa;) Kram!

 7. anna says:

  Åå vad fint me "ballongbuketter", aldrig sett förut faktiskt..vart köper man såna? ha d bra! /anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *