Mysigt med regn & TACK!!

Allmänt

168397-493
För första gången på läääääääääänge la jag idag hjärtat i sin säng inne på sitt rum då hon skulle sova förmiddag. Här är hon nyvaken & happy! 🙂

Nu ligger hon och följer städerskans arbete med stort intresse och själv ska jag ta och fixa till mig så att vi kommer oss iväg ut snart.

Det är verkligen SÅ mysigt med en riktig regn dag! Och jag känner mig LYCKLIG av alla positiva inlägg jag fått senaste dagarna! 🙂 TACK alla ni!!! Att ni gillar min blogg gör mig jätte glad 🙂 och jag gillar att få inlägg så fortsätt att skriva till mig! 🙂 Ni lyser upp! 🙂

P.S igår gjorde jag det… satte upp ett foto av mig själv –  "before baby" = x antal kg lättare –  på badrumsspegeln och det är nu min målbild. Men det är alltför gott med godis & glass och alltför enkelt med Mc.D.. saknar en riktigt bra "fast food ställe med pasta sallader". Varför är det bara onyttig mat som går fort & enkelt att äta när man är ute med vagnen? Har en obekväm feeling av att vi hamnar på Mc.D idag för det ligger granne med nagelfix stället… hmm.. 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Mysigt med regn & TACK!!”

 1. Miss says:

  Men så söt hon var! Jag vill också ha regn. Man blir mer motiverad att gå till jobbet då.

 2. sanna says:

  ååh så söööt! =)
  ja vill att de ska spöregna nu när jag står på jobbet och jobbar för 5 personer!
  hoppas du och lillflickan får en toppen dag!
  va rädd om dig!
  //S

 3. Sofia says:

  måste nog sänka sängen, för snart tippar hon över….

 4. AnnaStina says:

  Miss-
  Ja, vissa dagar är regn riktigt härligt! som när man ska jobba tex 🙂
  Sanna-
  Tack! 🙂 Hoppas att du också får en riktigt BRA dag på jobb trots att du ska jobba för 5 (?) 🙂 Knäck dig inte!
  Kram! 🙂
  Sofia-
  Den ska ner a.s.a.p. Hon har inte sovit där något tidigare så därför.. Men jag skulle självklart aldrig utsätta henne för fara att tippa över. Jag satt och såg på henne då hon sov.. bloggade vid köksbordet.. 🙂

 5. jenny says:

  haha, jag är också fast i McDonalds fällan. Men testa att köra på deras nyttiga alternativ, typ sallad, så kan du ju gå dit med gott samvete!

 6. AnnaStina says:

  Jenny-
  Jag vet, bra idé.. men –
  är ju bara sååå mycket godare med en Mc.Feast eller Big Mac… *suck*.. 😉 Vi får tänka på att vi bara lever en gång och förtjänar att njuta! 😉

 7. miss c says:

  ja ät det du vill så länge du mår bra….du har långt kvar tills du kan bli orolig 🙂 Tack för en rolig blogg ,så kul att titta på dina bilder hemifrån… verkligen min smak 🙂

 8. AnnaStina says:

  Miss C-
  Vad roligt att du gillar min blogg! TACK! 🙂 Ditt inlägg gör mig glad! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *