Mysigt spontan besök!

Allmänt

168397-1894
Min härliga vän Randi som jag är så glad att jag har och mitt lilla hjärta som har blicken på de fina paketen på bordet..

Jag och Johanna körde super soft förmiddag då jag plötsligt fick ett sms av min kära vän Randi som undrade om vi skulle ses? Så – jag kastade mig i duschen och slängde ihop smoothies och sen har vi suttit och myst med massa girltalk i flera timmar. LOVELY!! 🙂

Randis lilla Sofie i magen ska titta ut den 5:e december vilket betyder att det kan hända "anyday" nu så hon passade på att leverera julklappar till Johanna och de paketen var SÅ fina att de förtjänar ett helt eget inlägg. Randi är bara hur DUKTIG som helst på att pyssla & fixa, ett proffs helt enkelt! och jag blir super inspirerad av henne så nu ska jag och Johanna iväg till "Panduro Hobby" senare i em 😉
 
Nu fixar jag spaghetti till både mig och lilla hjärtat och snart kommer nästa besök! Underbara ängeln Heidi är på väg hit. Gud vad det är  LYXIGT med så mycket besök. I loooove it! 🙂

image1895
Vi hade också ett litet paket till Randi.. eller rättare sagt: till lilla prinsessan Sofie i magen..  Och här lämnar Johanna över paketet till Randi.!

TACK min kära vän för dagens mys-stund! Jag fick energi av att träffa dig idag! 🙂

Och just det ja – Randi hade varit på DEN FINA Odd Molly shoppingen på "Chicas & Vänner", de har -50% på hur mycket Odd Molly som helst fr.o.m. idag t.o.m. lördag. Så – gissa vart jag och Johanna ska senare idag? 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *