N.A.G.E.L.F.I.X.

Allmänt Thailand 2014

Dagens reminder : positivt tänkande!

Godkväll kära bloggvänner!

Jag var sååå trött efter en heldag vid poolen att jag gick och la mig redan kl.22 i kväll men vad händer? jo, jag vaknade runt kl.02 och kan inte somna om. Lite små jobbigt.. Men kryssar fingrarna för att jag återvänder till drömlandet efter lite blogg + surf. Det är så märkligt tyst i natt efter flera nätter med extrem vind så jag gissar att den där tyfonen övergick i de kraftiga vindar vi haft idag och att den nu dragit vidare..  Planen var ju att åka till beachen men J tokvägrade så det blev poolhäng istället och ett rekordlångt sådant, vi kom inte hem förren runt kl.20, efter trevlig take-away middag vid poolkanten tillsammans med våra vänner. Och det är just precis det jag älskar med vår resort, att även om det bara är jag och Johanna, så har vi alltid några att hänga med.

Och idag flyttade en ny barnfamilj in här vilket så klart var total lycka för hjärtat. Vi är nämligen inte bortskämda med att det finns andra barn här så när 4 st i nästan samma ålder dundrade in med rollerblades, cyklar och sparkcyklar så blev det äntligen lite action. De hyr bara här en liten period men ändå, kul för Johanna som sagt! och jag gillar att hon umgås med barn från andra länder (de som kom idag är från Spanien) för det är det bästa sättet att lära sig mer engelska på. 🙂

Det blir väldigt enkla dagens här nere i värmen och häromdagen, då vi girls stack iväg på SPA, så hade jag på mig bikini för planen var egentligen poolen… Min kaftan kommer från Lindex och på fötterna – som alltid – mina Havaianas. Väskan bor här nere i Casa Gizmolina och har hängt med i flera år.

Så här härligt hade vi det! och ja, de fixade hjärtats fötter + händer samtidigt. Very Thai-style.

Jag gick, som vanligt,  för pedikyr + franskt på tårna och hjärtat körde super cute blommig manikyr + pedikyr. Min fina fotlänk kommer från Accessorize och det känns riktigt festligt att låta den krydda ankeln. Speciellt nu då jag har så fina tår.

Ska försöka somna om nu och ja, vi hade ju strömavbrott idag, från kl.09-17, så här har varken internet eller toaletterna fungerat  (då jag kom ner till poolen i morse trodde jag grannen låg med en spy-hink vid sin sida, men det var ju en toaletthink = en hink att fylla med vatten och ta med upp om hon skulle på toaletten. Ha, ha.) men nu är allt igång igen! S.k.Ö.n.t.!

Önskar dig en fortsatt fin kväll och en riktigt god natt!  🙂

P.S  Det är så ovanligt “tyst” här inne vilket säkert är ett tecken på att ni är ute i solen och myser på dagarna och att ni njuter de varma sommarkvällarna men bara så ni vet så är det lycka att logga in på bloggen och hitta kommentarer från er.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 8 Comments

8 responses to “N.A.G.E.L.F.I.X.”

 1. Line says:

  Herlig med ferie 🙂 Og takk for dine positive innlegg,så hyggelig å få litt positiv pepp i hverdagen 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för härlig respons Line! Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Och ja, det är underbart med ferie. Hoppas att du också får njuta sköna dagar!

   Önskar dig en fin kväll vidare! Godnattkramar!

 2. Sofie says:

  Ja det blir inte mycket datortid här förtillfället, njuter sommaren 🙂 Men älskar dina uppdateringar från Thailand! Njut semestern!

  • gizmolina says:

   Det är ju så det ska vara på semestern! så jag blir glad att höra att du njuter dina dagar Sofie! 🙂 Och miljoner TACK för peppande feedback!!! den sätter jag stor pris på!

   Önskar dig en fantastisk fortsättning på sommaren! Kram!

 3. Siri says:

  Jeg synes det er veldig koselig å lese bloggen din. Du er så flink til å komme med positivt påfyll og oppmuntring i hverdagen til oss lesere, det er virkelig noe jeg setter stor pris på. Jeg er innom hver dag, og har mange ganger tenkt på at jeg må bli flinkere til å legge igjen noen ord, for det er viktig at du får vite hvor inspirerende du er!! Tusen takk Miss G, for at sprer glede

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blev nu! Tusen 1000 t.a.c.k. för fantastiskt fina ord och inspirerande feedback Siri! 🙂 Och TACK för att du la igen en kommentar! det sätter jag stor pris på. Sitter här med ett stort smil nu!!!

   Önskar dig en riktigt riktigt härlig weekend! Klem!

 4. Annette says:

  Nyt ferien, dere er så heldige!!
  Jeg må innom hver dag å lese, elsker den positive bloggen din og du ser helt fantastisk ut! Nyt varmen og de late dagene 🙂
  Her i Norge har vi faktisk rundt 30 grader nå flere steder i landet, herlig her også, men dere har det jo fantastisk med basseng og neglestell, deilig mat og greie naboer, DET er livet !!
  Klem fra Norge

  • gizmolina says:

   Jag blir helt rörd av alla fina ord. Tusen miljoooner TACK Annette!!! 🙂 Och så underbart att du får njuta sån värme i Oslo! Ni har ju lika varmt som oss! Men precis som du skriver så är det ett annat liv här nere än hemma och just därför väljer vi att vara här på sommaren (även om många tycker att vi är lite knasiga som reser bort när det är som finast hemma).

   Njut värmen och solen och fånga de lyckliga stunderna! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *