N.J.U.T. HÖSTEN!

Allmänt

10290198_10152342946910796_8266443430406050466_n

Kunde inte låta bli att stoppa upp och knipsa den här bilden ute på gården på väg hem från skolan på morgon. Herregud så vackra färger det är där ute…!

Happy friday girls! 

OMG! vet ni vad som hände på morgon?  Jag vaknade av att Johanna stod vid min säng och sa att klockan är 08.15. Mitt svar? “Vad skönt att det är lördag så att vi har sovmogon…!”  Ehh… gissa om jag blev k.l.a.r.v.a.k.e.n. då Johanna svarar att det är freeeeedag!?! Shit alltså. Jag flög upp ur sängen och J tyckte att jag skulle träna på veckans dagar som läxa. Ha, ha.!  😉

Tror jag var lite i koma efter gårdagens stora happening Storo. Åh så kul & inspirerande det var!  Men mer om det i ett eget inlägg strax för nu har jag lite att ta tag i här så att vi girls kan starta fredagsmyset i ett städat Casa Gizmolina i eftermiddag. Är det föresten någon mer än jag som får dåligt samvete om inte hemmet är helt perfekt just fredagar?  Jag vill att Johanna ska känna att det är mysigt att komma hem och att hon inte snubblar över skor i gången,  att hennes säng är fräscht nybäddad med rena sängkläder och att det inte ligger någon hög någonstans på något bord eller någon stol…  Men jag är så långt ifrån perfekt med sånt… och det ger mig lite vill-vara-perfekt-mamma-ångest ibland…

10481865_10152343007370796_624482393932480416_n

Ops, höll på att glömma bort att jag köpte dessa häromdagen som väntar på att planteras ute på terrassen… Och jag måste ut och köpa fler för det saknas 2…! 

Önskar dig en festlig fredag och du, kom i håg att stanna upp och n.j.u.t.a. den vackra årstiden för det går fort mot jul nu… Såg att Åhléns hade full julskyltning igår + att vi fick uppleva årets första snöflingor mitt i gårdagens regn & rusk.

Sköt om dig min fina bloggvänn! Du är fantastisk!

KrAmAr!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “N.J.U.T. HÖSTEN!”

 1. Titti says:

  Oj julskyltning…..tiden flyger fram….
  Har också vit ljung iår.
  Dock har jag inte planterat lökarna i rabatten ännu…..hm jorden känns hård….
  Trevlig helg.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, det kryllade av vackra julstjärnor i taket… Otroligt mysigt! 🙂 men det känns alltid lika tidigt trots att det julskyltats runt den 20 oktober senaste åren nu! Lycka till med planteringen!

   Önskar dig en riktigt mysig helg Titti! Kram! 🙂

 2. Fint med vit ljung, själv hade jag variant som är ljusrosa och vit 🙂

  Och vet du, jag brukar plocka citatbilder från din sida och ha som bakgrund i min mobil- superpeppande! Just nu har jag “Dont forget to be amazing”-bilden du har lite längre ner 🙂

  Tack för en toppenblogg och Trevlig fredag!

  • gizmolina says:

   Åhhh så otroligt glad jag blir när jag läser att du använder mina peppande citatbilder! 🙂 Super kul!!! och just den du har i din mobil nu är perfekt ! Och tusen tack för peppande feedback! Nu gjorde du verkligen min dag här!

   Önskar dig en lovely weekend och du… don´t forget to be amazing!!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *