N.O.V.E.M.B.E.R.

sweet-november-4x6

Happy november sweeties! 

Ny månad och nya underbara möjligheter i sikte! Och det är ju inte vilken månad som helst, utan n.o.v.e.m.b.e.r., månaden som kickar igång julen på allvar. Åhhh så kul! och i år ska jag verkligen försöka att fixa Johannas julkalender i tid så fr.o.m. nu ska jag köpa på mig alla små söta saker jag hittar (lipgloss, fina pennor, sudd /viskelær, notatblock, smycken, nagelack etc. allt en 9 årig tjej gillar) så att jag har 24 gaver i box i tid till 1:a december. Nu har jag i och för sig tänkt så i typ 2 år utan att lyckas bli färdig i tid men jag satsar på 3:e gången gillt…!

Och vilken helg det här har varit! Oh my… Det startade med att darlingen var på halloween kalas hos en klasskompis i fredags och sen hade vi gäster hemma hos oss igår så idag är det Juicy Dress,  Ugg tofflor och en sooooft dag som gäller kan jag säga.  Men jag återkommer senare med ett läskigt bildregn.

12196345_10153151129665796_931293294553903627_n

Jag missade att knipsa bilder från då bordet var färdigdukat igår  men så här såg det i alla fall ut där ute i ljusgården i går eftermiddag då jag var i full gång med förberedelserna medan mina J var på Teknikens Hus. (och plötsligt var det svart/vita golvet väldigt bra att ha. Ha, ha.)

12063741_10153151199425796_3959652644436082200_n

Gårdagens barnmeny = avhuggna fingrar. Very scary…..!

12191454_10153151150265796_7304017833112207814_n

Helgens outfit… Mjaaaauuuu…!  

Nej, nu måste jag chilla vidare…. lite seg mama in the house… Och sen har jag ett problem som jag hoppas att jag lyckas lösa… jag har nämligen ett rum jag inte vet vad vi ska ha till? Först körde jag på TV-stue men så kom de och kopplade in Lunet och då räckte inte kabeln in dit så för att kunna se alla kanaler vi vill se (dvs fler än 1, 2 & 4:an) så var vi tvugna att flytta TV´n in till vardagsrummet / stua och där står den nu vilket betyder att TV-rummet är “över”.  Så alternativen jag har står inför är att 1. dra en kabel genom halva huset och 2 väggar (hål måste borras) så att vi kan ha det som TV-rum, 2. att göra rummet till ett kontor / pyssel-rum och låta TV´n vara i vardagsrummet….  Alla dessa beslut….det ska inte vara lätt alltså…!

Önskar dig en magisk 1:a november och hoppas att solen skiner hos dig också! 🙂

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “N.O.V.E.M.B.E.R.”

 1. Sanna says:

  Gör ett gym? Då finns inga ursäkter 😉 Önskar vi hade ett extra rum m plats för gångbana mm.

  • Titti says:

   Ja drömmen vore ett gym hemma.

   • Håller med dig om att det vore perfekt med ett hemma gym Titti! Så ett löpband har åkt upp på önskelistan här i Casa Gizmolina men en sak i taget… först ska vi få ordning i vår källare!

    Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram!

  • Ha, ha. ja, jag skulle verkligen behöva ett gym hemma! 🙂 Men – just detta rum passar tyvärr inte till det, men när vi är klara med källaren så är vi lite sugna på att investera i ett löpband… Vi får väl se… ! Men nu är alltså frågan om det ska bli TV-rum eller kontor / diy-rum… Vi hade familjeråd i kväll om saken så tror jag strax klarar att bestämma mig…

   Önskar dig en riktigt fin kväll Sanna! Kram!

 2. Caroline says:

  Hur ligger det rummet i huset? Är det ett genomgångsrum eller mer som ett sovrum, övervåning eller nedervåning?
  Om jag hade ett rum över skulle jag göra ett gym/träningsrum, men ni har ju källare så det är ju mer lämpligt med såna rum där nere i så fall.

  • Rummet lämpar sig tyvärr inte alls till gym / träningsrum, utan kommer att bli TV-rum eller kontor / diy-rum. Det är placerat på entréplan och ligger mellan köket och vår ljusgård… Och precis som du skriver så tycker jag att ett hemma-gym passar bättre i en källare. Men – det är inte billigt med löpband etc så vi får väl se… Nu ska vi i första hand bli klara med vattenskadan så en sak i taget… 🙂

   Önskar dig en härlig kväll Caroline! Kram!

   • Caroline says:

    Ett kontor gizmolinastil på entréplan, mitt i smeten, vore ju drömmen! Oftast hamnar kontor i en villa lite undanskymt på övervåningen, men där vill man ju inte sitta och gömma sig 😉
    Men jag örstår iofs om ni vill ha ett separat tv-rum för att få ett vardagsrum fritt från tv-apparater.

 3. Evelina says:

  Ha ha ah skrattar lite igenkännande….har också försökt i några år att köpa adventskalander grejs i tid…Men idag startade jag och hittade lite iaf…Men nu åker “små krafs” ögonen på i jakten på kalenderpresenter =)

  • Ha, ha , små-krafs-ögonen… underbart ! 🙂 Jag håller tummarna för att vi båda kommer i mål i tid så att vi slipper hänga upp en halvfärdig kalender den sista november… ! We goooo ! 😉

   Njut kvällen Evelina! Kram!

 4. Anine says:

  Kjøp appel TV, da kan du se TV I rommet uten kabel:)

  • gizmolina says:

   Men alltså vi HAR Apple TV ! och i Oslo kunde vi se alla kanaler då men det kan vi tydligen inte här i Luleå? Eller har vi helt enkelt missat något här?!? Detta måste jag kolla upp a.s.a.p. !!! Tack för remindern Anine!

   Happy new week! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *