N.Y shopping.

Allmänt

168397-1378
I dragkedjan hänger det ett "J" som i Juicy och som i Johanna! 🙂  På vänstra byxbenet står det "Juicy" och på rumpan på byxorna är det 2 fickor med samma "blonde kant" som på jackan. Hur fint som helst tycker jag!

Den här underbart fina "Juicy dressen" har jag sett på en barnbutik här i Oslo och inte fått helt ur huvudet men jag tyckte att den var för dyr…. Så gissa om jag blev GLAD när min fantastiska vän Kjersti ringer mig från N.Y och säger att hon har hittat en super söt Juicy dress till Johanna och undrar om hon ska köpa den? Hon beskrev den och jag insåg lyckligt att det är  EXAKT samma. Enda skillnaden är priset, den var 50% (!!) billigare i N.Y nu då dollarkursen är så otroligt låg.

Nu kan jag och Johanna ha på oss våra Juicy dressar samtidigt och matcha varandra, precis så där som de som har likadana "camping overaller / grill dresser" 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “N.Y shopping.”

 1. Stina says:

  Åh så sött! Jag skulle oxå vilja ha mtchande juicyset till mig o lillan, men som du säger, det känns inte motiverat att betala dubbla priset.

 2. trine says:

  Hei Bella, camping/grill dress *SKRATT*
  Jeg lo da jeg så det, håper Johanna kryar på seg snart. Vi må få til å sees før dere drar, darling!
  Vi snakkes senere. Kos dere. Klem

 3. Jessica says:

  Vill till NY nu!! 🙂

 4. jennifer says:

  jätte söt! ser väldigt skön ut också

 5. Sofia says:

  Hehe vad gulligt 🙂

 6. Hilde says:

  Søt! Regner med at det er Zimba du mener, og enig at det er drøy pris på dressen når det er til barn ja:-)Så ei på en 8-9 år der sist jeg var innom, som sto å lessa på 3 Juicy-dresser i forskjellige farger i armene til pappaen sin..jaja, hun ble vel ihvertfall fornøyd vil jeg tro:-)

 7. Mirva says:

  Vilken gullig kompis du har! Kramis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *