Nagelfix.

Allmänt

168397-1564

Det är så otroligt avkopplande att fixa naglarna och jag känner mig SÅ fräsch om händerna när jag är klar.

Jag går och lägger akryl hos Marit på en salong som heter "Nefretite Beautysentet" i Jacob Aallsgate och jag blir lika nöjd varje gång jag varit där. Speciellt gånger som idag då jag inte såg riktigt klok ut för jag hade tappat flera naglar.

När jag och Johanna kom hem från nagelfixet & ett kort café besök (hjärtat vaknade precis då jag satt mig ner med min juice) så knackade jag på hos mannen som är ansvarig för fasadarbetet och frågade vad som händer? För nu måste jag erkänna att jag inte önskar denna plast bakom fönstren en helg till…..! 

Samtalet slutade med att han knackade på hos oss lite senare på kvällen och sa att nu hade han ringt dem (igen!) och de hade fått "eld i baken" och lovat att ta bort allt IMORGON. Jag tror det då jag ser det! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Nagelfix.”

 1. emelieu says:

  åh nu kom jag på hur mkt jag behöver fixa mina naglar 😛

 2. Hilde says:

  Jeg har ikke kjøpt jakken i Oslo, tror ingen har RL barn her(men har du sjekket ut alt det nydelige Gant har til jente nå da:-)
  Kjøpte den på ebay i USA, mange nettbutikker som har RL der. Har kjøpt kjoler, piquet-trøyer osv der.

  Har nå funnet ut at vi har det samme som julemust her i Norge også:-) Vi har tomtebrygg, og det må jo være svensk opphav siden det heter tomte. Det er noen man lager selv i Trøndelag der familien min er fra, husker godt farmor lagde det til jul…kjempegodt:-)Litt smak av ingefær, mørk i fargen og smaker JUL!
  Så det må du spørre din kjære om han ikke kjenner til:-)

 3. Anna says:

  Härligt att få bli lite ompysslad! Ha en trevlig kväll!

 4. AnnaStina says:

  emelieu-
  Haha, bra jag kunde vara till hjälp 😉
  Hilde-
  Jag misstänkte väl det för urvalet av RL på Ferner Jacobsen är katastrof dåligt. Det är ju bara dem + Martine som selger R.L barn. (kanske Tante Pose också? osäker..). Och ja, Gant har massa fint! 🙂 Johanna har en del från dem också, och just nu har jag väldigt lust på en rosa genser med hood som jag sett på Zimba.. hur fin som helst! 🙂 Alltså jag har smakat “tomtebrygg” men det är inte helt detsamma.. Jag tror att jag måste köpa en flaska julmust till dig så att du får smaka! 🙂
  Kram! 🙂
  Anna-
  Ja, det är underbart härligt. Önskar dig också en trevlig kväll! Kram 🙂

 5. Hilde says:

  Ok, så det er ikke det samme nei:-) Min venninne sessan sier jeg bare mååå smake det, så håper hun kommer med en flaske før jul:-)

  Har forelsket meg i en nydelig rosa halvlang kofte jeg med hette fra Gant på Fru Lyng til jentene, men jeg må jo ha to…så titte litt på den igjen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *