Nagelfix.


Dagens nagelfix. Salongen jag går till heter Nefretite (Jacob Aallsgate. 30) och om du vill boka time hos Marit så ringer du henne på 91184636.

Å vad det var SKÖNT att vara ute en liten stund idag ! 🙂

Först gick turen till duktiga Marit som är proffs på att fixa naglar. Jag gör akryl (fransk) hos henne och blir alltid lika nöjd.  Johanna har varit med mig dit "100 gånger" genom åren och hon är så söt för hon sitter i vagnen, eller i mitt knä, och följer noga med på vad som sker. (tror hon längtar till hon får fixa sina egna 😉

Precis innan jag var klar så somnade hjärtat och då passade jag på att fixa ett par ärenden men hon vaknade redan efter ca 20 min så jag fick inte den långa walk jag hoppades på. Istället gick vi och handlade mat också raka vägen hem.


Nästan färdigt.

Nu har hjärtat precis haft  bajskals ( med efterföljande dusch + klädbyte ) och nu kissar hon på potta. Hon har blivit super duktig på det och jag är så imponerad.  Men det blir kanske lite väl mycket kiss & bajs här hemma just nu 😉

Kategori: Allmänt | 34 Comments

34 responses to “Nagelfix.”

 1. Johanna says:

  Gick du ut med henne bland folk när hon har varit (ÄR) så dålig??? Hur tänker du, människa? Tänker du alls?

 2. Jättesnygga, vad duktig hon är! Man känner sig alltid lika fin när man går från salongen med nya fräscha naglar.

  Ha en bra kväll! Kramar

 3. Helena says:

  Åh vad fina naglar! Önskar jag också kunde skaffa så fina naglar,men eftersom jag ska jobba inom vården så måste jag hålla dom korta och hygieniska. Läser din blogg dagligen och gillar den skarpt! Krya på er nu!!

 4. Alinde says:

  Men uff!! 🙁 Går hon med blöja, eller har hon varit tvungen att hålla sig tills ni kom hem? Du borde verkligen hålla henne hemma, och kolla med sjukvården. Ev. behöver hon vätske ersättning eftersom hon inte tycks ha fått behållit något i magen sen förra helgen, eller?? Hon blir ju uttorkad, stackars liten….

 5. C says:

  Håller med Alinde.. Har aldrig kritiserat dig för någonting med Johanna, ni verkar ha en underbar relation! Men nu när hon är MAGSJUK, så borde hon verkligen hållas hemma. Dels för sin egen skull, men också för andras.. Även om hon inte kräks, så smittar hon fortfarande. Ta dig tid att vara hemma med henne när hon är sjuk, även om det är en hel vecka eller mer… Hälsan går före allt!

  kram!

 6. Åsa says:

  Men stackars liten… har varit sjuk så länge och sedan MÅSTE följa med mamma ut för att hon ska få fina naglar. När du själv skriver att det tar en vecka med detta magvirus,och sedan kastar dig ut.Hon har ju inte haft en friskdag än hemmaa lugn o ro. Jag brukar inte kritisera andra mammor (och främst inte andra bloggmammor) men blev verkligen rålös nu. Man har ju inte jättemycket energi efter en magsjuka…. men klart mamma ska vara fin, det är ju det viktigaste…

 7. Lina says:

  Du är verkligen helt otrolig, men som vanligt så försvarar du dej väl på något lamt sätt. Tänker du inte på smittorisken människa!! KLART du mååååste fixa dina naglar, det går väl före allt annat!!!

 8. Li says:

  undrar hur du tänker? . Ibland får man strunta i att vara fin. Det e väl knappast det viktigaste eller hur?

 9. karin says:

  dina naglar är jättesnygga,skönt att ni fick komma ut en stund idag,nu ska jag ta ett glas vitt,gör det du med o skit i alla som tror dom vet allt,ha en underbar kväll….skål

 10. Johanna says:

  Karin: har du egna barn? eller har du ngnsin varit riktigt magsjuk och legat i en vecka? Nä, du kanske tar en gammeldansk istället?

 11. Anonymous says:

  hej johanna,jag har två lyckliga harmoniska pojkar,själv har du inga eller,hej då

 12. Johanna says:

  Anonym/Karin: Jo, jag har två barn. Hurså?

 13. C says:

  Okej.. luuugn, andaaaas… Karin, ingen tror att de vet bättre än någon annan, men du som är mamma vet ju hur det känns när barn kanske mår dåligt och man ser hur de hade kunnat må bättre hemma? Jag ifrågasätter inte om A-S är en bra mamma eller ej, men det finns ju en STOR aspekt i det hela som du inte verkar bry dig om – smittorisken för andra. Jag, liksom många andra, är emetofob och har dessutom en funktionell mag-och tarmsjukdom. En magsjuka för mig kan innebär att min mage blir värre permanent och då har jag svårt att se hur A-S:s naglar kan vara viktigare i det större perspektivet…

  Tycker vi ska ta hand om varandra, men det inkluderar väl alla…? Även de som har barn..?

 14. karin says:

  jag menar bara,varför dessa taskiga komentarer hela tiden,självklart går man inte ut med barnen om dom är riktigt magsjuka,men ingen vet ju hur johanna mådde idag,allt kanske inte berättas här i bloggen,o tro mig jag har vart med om magsjuka barn,och som svar på din fråga,så gillar jag inte gammeldansk,vare sig jag e magsjuk eller inte.

 15. alex says:

  Haha men himmel vilken debatt! själv är jag verkligen ingen mamma eller brydd i mina naglar. Men jag tror nog att a-s är en grym mamma och inte sätter sina naglar före sin dotters hälsa. Är man så rädd för lite magsjuka ska man nog stanna inne hela vinterhalvåret då så många bär på vinter kräksjukan. Sen blir jag uppriktigt ledsen över sättet ni tilltalar era medmänniskor, vad har hänt med respekten? Man behöver inte hålla med i allt men att gå till angrepp på det där sättet växte vi väl ifrån på dagis?

 16. Hanna says:

  Ibland förundras man över folk…men jag håller med Alex.

  Som mamma avgör man SJÄLV vad ens barn orkar med eller inte när de är hemma och sjuka.

  Smittorisken från ett litet barn är inte värre än från alla andra man vistas omkring dagligen. Magsjuka ha oftast en inkubatonstid på 24-48 timmar vilket gör det OMÖJLIGT att säga om man är sjuk eller inte i förväg, hur gör man med smittorisken då?

  Som ni ser på bilderna är det en glad och allert tjej som drar sin vagn med Bamse i. Även om hon är sjuk just nu så verkar ju hennes allmäntillstånd vara bra, och DET är ju det viktigaste.

  Jag känner ingen av er och heller inte GIzmolina, men jag skulle ALDRIG för mitt liv ens tänka tanken att yttra mig så elakt om hur ngn sköter sitt barn.

  Att ni inte skäms…?

  Tack för en bra blogg, och fortsätt att

 17. Isa says:

  HANNA: Magsjuka ha oftast en inkubatonstid på 24-48 timmar vilket gör det OMÖJLIGT att säga om man är sjuk eller inte i förväg, hur gör man med smittorisken då?

  Så sant så sant… man kan inte skydda sig mot allt. Meeen vet man om att ens barn är eller har varit magsjuk så är de väl en helt annan sak??? Det är ändå en sak att smita ut en liten kortis och göra några ärenden meeeeeen att gå ut en lång stund för att göra sina naglar… det säger väl sig själv???

  Hoppas att inte tjejen som fixade naglarna ligger hemma i magsjuka nu under helgen! 🙁

  Detta är inte något elakt utan nog bara vad det flesta tycker och tänker… sunt förnuft skulle jag vilja säga. 😉

  Trevlig fredag på er alla!

 18. Em says:

  Tycker inte man går till personligt angrepp om hur någon sköter sitt barn.

  Men många tar magsjuka för enkelt tyvärr. Magsjuka är bland det värsta min dotter drabbats av fick ligga inne på sjukhus länge och väl.

  Så följ gärna smittskydds regler och stanna inne 2dagar efter sista diare och kräkning.

  Hoppas på att Johanna blir kry snart. Och A-S du är ingen dålig mamma för detta, men vissa tar sin chans att hugga. Om du kunde få lika mycket beröm för allt bra som du får kritik för det "dåliga".

  Kraam

 19. Anne says:

  Det är bara tjejer som kritiserar varandra så hårt. Konstigt att vi inte kommer lika långt, lika ofta som killarna?! Skulle vi hjälpa och stötta varandra istället så skulle vi tjejer vara mycket mer framgångsrika. Tror jag!

  Ingen annan än mamman till ett barn känner och vet bäst för sitt barn! Döm inte andra så hårt.

 20. Renée says:

  Jag tycker det är konstigt att AS inte tar åt sig av de här inläggen faktiskt. Jag menar absolut inte att det var fel att ta ut Johanna. Friskt luft är bra, MEN att träffa andra människor under smittotiden är fruktansvärt egoistiskt! Det är ju därför den här vinterkräksjukan aldrig tar slut! Skärp hygienen så skulle inte lika många bli sjuka! (gäller i allmänhet)

 21. Renée says:

  Jag tycker det är konstigt att AS inte tar åt sig av de här inläggen faktiskt. Jag menar absolut inte att det var fel att ta ut Johanna. Friskt luft är bra, MEN att träffa andra människor under smittotiden är fruktansvärt egoistiskt! Det är ju därför den här vinterkräksjukan aldrig tar slut! Skärp hygienen så skulle inte lika många bli sjuka! (gäller i allmänhet)

 22. Jossan says:

  Rekommendationen är ju 2 kräkfria OCH diarrefria dagar enligt vad jag hört men jag tycker inte att någon har rätt att kritisera någon annan mamma för något om det ej är direkt skadligt för barnet, jag tror verkligen inte att Anna-Stina tagit ut en halvt medvetslös dotter på en tur. Frisk luft gör gott och så länge barn inte har jättehög feber eller är mitt i kräksjukan ska det nog inte va ngn fara. Hon var ju ej ute o sprang heller utan som A-S skrev i vagn eller i knät.

 23. ulrika says:

  Men hur orkar ni lägga ner energi på hur AS sköter sin dotter. Har ni inget eget liv eller?

 24. farmor Lena says:

  Så bra att du, A-S, tog dig tid att göra något för dig själv. Det blir en glad, stark mamma av det. Vem som smittar med vad kan vi aldrig veta. Är man orolig, gå aldrig utanför dörren! Är barnen pigga nog att hänga med ut är de oftast friska nog att möta folk. Det reglerar sig själv liksom. Ha det bra och kram till familjen.

 25. video izle says:

  Great! Thanks for post

 26. chat says:

  good quality post thanks

 27. payday loans says:

  Valuable information and excellent design you got here! I would like to thank you for sharing your thoughts and time into the stuff you post!! Thumbs up! I just hope to have understood this the way it was meant.

 28. I love Your helpful website! Check that helpful information about Egypt real estate and Egypt real estate See You!

 29. Ohh very much thanks admin

 30. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 31. good blog as usual, canadian pharmacy, [url=”http://meridia.groupsite.com”]canadian pharmacy[/url], http://meridia.groupsite.com canadian pharmacy, 6958,

 32. Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *