Nagelfix & KFC på Big C.

Thailand 2010


Resorten igår runt kl.17. Min Hunkydory tunika / klänning kommer från butiken Zanzibar, väskan shoppade jag i Surin häromdagen och skor från DKNY hittar du hos Kiman. Johanna söta piké-klänning kommer från Lindex (märke Pix).

Phuket fredag kväll kl.22. Ute just nu: 29 grader efter regn-skur.

Kors i taket! jag är v a k e n ! Undrens tid är inte förbi 😉  

Det blev en soft fredagkväll på oss med middag här på resorten och jag lät kameran vila ikväll så här får ni istället se pics från igår.


Johanna älskar chicken nuggets på KFC och vi är oftast de enda som inte är thai på just denna restaurang = alla tittar med stora ögon på min blonda J och många kommer fram och fotar henne med sin telefon…

Kategori: Thailand 2010 | 2 Comments

2 responses to “Nagelfix & KFC på Big C.”

  1. Tindra says:

    Oj, vilka klor ! 😉

  2. Johanna says:

    Vilka snygga naglar! Är det gelé?
    Ser iaf inte ut som akryl.. jag gillar att tippens kant inte är så skarp… fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *