Nagelfix & möte med en bloggläsare !


I lördags var jag iväg och fixade mina naglar med en sovande Johanna i vagnen. Eftersom jag har akryl och alltid gör mina naglar hos samma duktiga tjej i Oslo varje gång så var jag – som ni kan se 😉 – ganska skeptisk till att fixa dem här (när vi bodde här förra året så hade jag tagit bort akrylen före vi reste). Men det hade jag INTE behövt vara för de (efter en stund satt det 2 st och gjorde en hand var) var riktigt duktiga och jag blev super nöjd 🙂

Phuket kl. 02.30, natt mot tisdag.

Nu är det hög tid för mig att sova min skönhetssömn så jag lägger ut den nya tävlingen imorgon 🙂  Det är verkligen härligt att det alltid kommer nya dagar med nya möjligheter , eller hur ?! Sånt vi inte fått gjort idag kan vi med gott samvete göra imorgon 🙂

 
Efter ca 1 time så vaknade hjärtat. Det är tur hon varit med mig på nagelfix förr 😉  Jag fixade mina naglar på ett ställe inne på shoppingcentrat Big-C (mest thai som handlar här), det tog 1,5 time och det kostade bara 1.250 bath (= ca 250 nok). Hur billigt som helst !

Oj, nu vaknar mitt hjärta. Jag sitter och skriver i samma rum som hon sover (hon sover i soffan) och hon vaknar säkert för att hon tycker att jag ska lägga mig så att jag orkar leka imorgon 😉


Vi gjorde att kort stopp på Central Festival i kväll och då vi tittar på ett nattlinne till Johanna så kommer plötsligt en trevlig bloggläsare fram och hälsar på oss ! 🙂 Jätte KUL !  Hon heter Lena och kommer från Karlstad och hennes dotter har samma fina namn som Johanna.  Jag blir så otroligt glad varje gång jag får träffa någon av er som följer våra dagar .

Bäst jag kryper i säng nu. Sköt om er kära bloggvänner så ses vi igen imorgon !

Godnattkram! ♥

P.S när jag såg dessa bilder på mig själv så insåg jag att jag måste ta ner banden på bikinin då jag solar så det gjorde jag idag på beachen  för synliga ränder vill man ju inte ha 😉

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “Nagelfix & möte med en bloggläsare !”

 1. Fanny says:

  Hahha va fint oj , nu ser man verkligen hur mycket amatör jag är när jag fixar naglarna själv 😛

 2. Camilla says:

  Värmlänningar är trevliga och rättfram 🙂

 3. Sofie says:

  Hej hopp!

  Hoppas ni har det underbart i värmen! Här hemma är det snörekord! HUR mycket snö som helst!! 🙂

  Jag har en fråga, läste i ett inlägg att du hade handlat på Zara, är kläderna mycket billigare där nere? hur mycket skiljer det ca motför här hemma?

  Hälsingar från snöiga Norrland (sundsvall)

 4. Anonymous says:

  ÅÅh naglarna blev super fina! <3<3

  http://www.candycream.blogg.se

 5. mamma till V -04 & D -05 says:

  Varifrån kommer den gröna klänningen?

 6. Louise says:

  åh vad mysigt du värkar ha det 🙂

 7. Linnéa says:

  Vad fina de blev. Härligt att bli ompysslad. Kram

 8. Johanna says:

  Hej! Vilken glad överraskning att se mamma/mormor Lena i din blogg. Vi saknar henne nu när hon har varit i Thailand i snart 2 veckor.Hoppas att ni har en trevlig semester du och Johanna.

  /Johanna & Ella

 9. Amanda Lahti says:

  Hej!

  Jag skulle väldigt gärna vilja uppleva Thailand, ser så grymt skönt ut 😀

 10. sabrina says:

  Gud va härligt att dra iväg till värmen i 6 månader!

  Det ska jag lätt göra någon gång.

  sabbbe.blogg.se

 11. Trude says:

  Åh, vad kul att träffa en bloggläsare:). Jag såg dig i Oslo men du var för snabb så jag hann aldrig hälsa. Jag stod nämligen på andra sidan gatan;). Ni verkar ha det så härligt i Thailand och du har en skitläcker kropp!:).

 12. Gud vad fina dina naglar blev, jag gör mina här hemma i Sverige men dem blir ju inte alls så fina. Det ser så jädrans härligt ut där nere, jag längtar verkligen tills jag ska dit igen. Jag var där med min familj förra året på Sunwing resort i bangtao, det måste ju vara bästa hotellet, hur fint som helst! Ha en jätte bra semester Kram Jennie

  Ps. Din dotter är ju hur söt som helst=)

 13. Linda says:

  Hoppas ni har det härligt.

  Jag önskar att jag och min familj oxå tog en paus i livet. Har en man som jobbar nästan jämt. Han går upp vid 4 varje morgon och kommer hem vid 17 på eftermiddag då e han oftas så trött att han bara stuppar. När ska man hinna umgås?

  Det e så härligt att läsa din blogg, ha det bäst

 14. Viktor ;D says:

  Vill du ha mer besökare på din blogg? Bli medlem på http://www.viraltrafik.se/?avilli så kan du få upp till 1 miljon besökare gå in på sidan bara för att sen följa de enkla stegen man måste göra LYCKA TILL!

 15. Katarina says:

  Var i Oslo gör du dina naglar? och hur mycket betalar du? Skulle gärna vilja prova, men det verkar som att det blir så dyrt i längden…

 16. Jenilita says:

  va arg du ser ut när du får naglarna fixade hihihi

  Jätte fint resultat:) njut av dagarna ni har kvar där nere:)

  Kramis

 17. Miss Cali says:

  Fan vad underbart med så billiga naglar! 😀 Tänk om det kunde vara så HÄR! =)

 18. Hej, allt bra med dig? 🙂

 19. mini says:

  en så brun och fin mamma! jag tror det är så dags för mig och min lille att resa tillbaka till thailand, vi var där i höstas och längtar tillbaka varenda dag! ha det så skönt, i sthlm är det iskallt…mini

 20. Ina says:

  Jeg (og mange andre i Norge) følger også jevnlig bloggen din. Du gir av deg selv, og har en sånn positiv holdning til livet, som du klarer å overføre til meg og andre gjennom bloggen din. Thailand ser herlig ut. Jeg koser meg med historier fra deg og Johanna hver dag.

  klem,

 21. Liza says:

  Hihi.. ja nog ser du lite skeptisk ut på bilden!! =)

  Ha det bra!

  Mvh Liza

 22. Emily says:

  Vad mysigt du verkar ha det! 🙂 Jag är riktigt avis!

 23. Angel says:

  Va kul och spec att träffa bloggläsare utomlands

 24. Marie says:

  Hej!

  Hur länge har du varit i thailand?

  Verkar som om du har varit där jätte länge =D

  Hoppas du får en jätte bra dag 🙂

 25. Tone says:

  Det är så sjukt skönt att vara utomlands!

 26. Lava says:

  Så fina naglarna blev! Undrar var du gör dom i Oslo och vet du hur mycket det kostar med en påfyll gele? Fint om du svara… Njut värmen, här i Oslo är det -15 grader och MASSOR utav snö!! :o)

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *