Nagelfix = my Thailand treat.

Mina nyfixade naglar. Jag har akryl.

Sista dagen i Phuket åkte jag iväg och fixade ny fräsch fransk-lack på mina tånaglar . 290 bath betalade jag (ca 60 nok). Att fixa naglarna är däremot lite dyrare, att göra akryl kostar 2200 bath (refill kostar 1400 bath) , men det är så klart billigare än hemma och nagelfix är det enda “SPA” jag unnar mig i Thailand för massage är tyvärr inte helt min grej…

Mina snäck-smycken har jag köpt en av thai för flera år sedan som satt och gjorde dem vid stranden

Johanna somnade sött direkt efter barn-TV och det finns risk att jag också somnar så fort jag landar i soffan men jag ska göra allt jag kan för att hålla mig vaken några tim till så att jag kommer in i rätt dygnsrytm.

Njut kvällen! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Nagelfix = my Thailand treat.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Hej på dej,
  Snygga, fräscha sommarhänder med fixade naglar. Snäckorna är så fina med – det är något visst med snäckor, men det är inte alltid att man hittar smycken som är så fina.

  Jag håller med om att massage inte är min grej heller, däremot är jag såld på footscrub & pedicure. Det är så skönt och de är så duktiga, känns som att man fått babyfötter efteråt. Nu när vi var iväg då gick jag till massagestället vid Sunwing resorten och de var både billiga och duktiga.

  Hoppas du orkar hålla dig vaken en stund till innan din skönhetssömn, jag vet hur jobbigt det kan vara. Du har väl massor med härliga bilder att gå igenom och njuta av….

  Livet är vackert och underbart när man lever livet!
  Kram,
  Lena

 2. Jag har aldrig haft så snygga naglar som när vi var i Thailand i 2 månader… kan sakna dom ibland!

 3. Anna says:

  Fina fräscha naglar!

 4. Linda Klang says:

  Vackra naglar!
  Kram, Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *