Några Odd Molly favoriter.


Snygg, användbar klänning som kan dressas upp & ner efter behov. Om jag går för den så kommer jag att matcha den med boots och en stor sjal. ( Den var minst lika fin i blått också…)

Jag lovade ju att visa er vilka Odd Molly plagg jag provade på Høyer  (på Skøyen) igår så varsågoda: de här godbitarna är några av mina favoriter ur Odd Mollys vårkollektion. 

När jag tittade igenom kollektionen på Odd Mollys hemsida så såg det ut som att jag skulle ha en genomgående rosa garderob i vår men efter dagens provning så ser det mer blått ut vilket känns kul !  (fast vi får väl se hur det slutar… 😉

   
Toppen till vänster är lätt att slänga på sig till jeansen på morgon med ett linne / en singlett under. (också en sjal så klart). Underklänningen matchar detaljerna på både tunikan nere till vänster + klänningen / kjolen. Och koftan är ju en "klassiker" som jag har haft lust på länge..

   
Snygga vardagstunikor som passar dagis-stressiga mornar (=lätta att slänga på sig) och den finaste jeansjackan jag sett på länge. Sitter snyggt gör den också ! 🙂

Nu ska jag suga på dessa karameller en stund så får vi se vad som till slut flyttar in i min garderob… ?!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Några Odd Molly favoriter.”

 1. tåbbä says:

  hej =D kommentera gärna mitt inlägg om hur just nu sover =D

 2. Mirva says:

  Tunikan längst ned till höger kommer från vinterkollektionen, shoppade min i december och här i Sthlm säljs den inte ens längre. Har reklamerat min pga. att banden man knyter den med har rispat sig, nu är den hos skräddaren…………..

 3. Miss Cali says:

  Jag ÄLSKAR Odd Molly! 😀

 4. Miss Cali says:

  Jag ÄLSKAR Odd Molly! 😀

 5. Ida says:

  Den vita blusen och den sista längst ner till höger var jättesöta! 🙂

 6. Anna says:

  Har ingen som säljer Odd Molly där jag bor, har du nåt tips på nätet där man kan hitta klänningen??

 7. Jättefina plagg! Själv vill jag ha den fina jackan med volangkant 🙂

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Odd Molly låter populära styles följa med över flera sessonger. Och till er som inte redan visste det: det nummer som står broderat i nacken på alla plagg är det "turordningsnummer" som den stylen kommit till i. Så står det tex 506 så är det style nr 506 som Odd Molly designat ! 🙂 (så låga nr = flera år gammal design, höga nr = ny design).

  Anna-

  Jag vet inte exakt vem som har klänningen på nett men checka ajabajakids.se och haven.se för de selger båda Odd Molly (kan hända adressen ska vara .com ? du får checka). Hoppas att du får tag i den ! 🙂 Vet föresten att tex butiken Mathilde gärna skickar mot postförskott. Kram ! 🙂

  Kramar till er ! 🙂

 9. Anna says:

  Odd Molly är godis för ögonen 😉

 10. jessica says:

  så underbara kläder 😀

 11. Kari says:

  Jeg elsker Odd Molly. Kjøpte meg den hvite blusen øverst til venstre i går. Passer perfekt til jeans, både sommer og vinter.

  Kari 🙂

 12. malin says:

  Åh, den första ser helt underbar ut=)

 13. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era kommentarer ! 🙂 Jag håller med Anna om att Odd Molly är godis för ögonen 🙂 Och Kari- gratulerer med ny FIN bluse ! 🙂

  Kramar ! 🙂

 14. Linnéa says:

  Odd Molly är ju bara sååå underbara! Deras kollektioner kan flytta rakt in i ens garderober, tusen tack för att du gör ett litet repotage här så man kan titta och njuta med en latte efter en promenad med vagnen. Kram

 15. L +100 kg says:

  Var inte jätteförtjust i några av grejjerna tyvärr..förutom klänning överst. Blir nog översnyggt som du beskrev med boots och sjal till:)

 16. sadia says:

  riktigt söta klänningar 🙂

 17. Nettisens says:

  Hallojsan!

  Jag har köpt jeansjackan och kan bara säga att jag älskar den, du kommer inte ångra dig om du köper den.

  Passar till så mycket och är superfräsch nu till sommaren.

  Kram från Nettisens

 18. åsa says:

  jag har köpt koftan och är nöjd,skulle även vilja

  ha tunikan längst ner till hö men den verkar slutsåld.har den modelen i annan färg som jag älskar

 19. kristin says:

  odd molly klänningen påminner om en klänning jag såg på gina eller vero moda tror jag… jättefin i vilket fall som =)

  kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *